20.9 C
Athens

ΑΘΑΝΑΤΟΙ: Ρίγη συγκίνησης στο μνημόσυνο των θυμάτων της Θύρας 7 (pics)

Ο Ολυμπιακός τίμησε, όπως κάθε χρόνο, τις 21 αδικοχαμένες ψυχές από την πιο «μαύρη» σελίδα του ελληνικού αθλητισμού: Πλήθος κόσμου στο ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7 έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» και πολύ δυνατές εικόνες

Η πιο «μαύρη» ημέρα (8/2) του ελληνικού αθλητισμού ξημέρωσε και οι οπαδοί – οικογένεια του Ολυμπιακού δεν ξεχνούν τα αδικοχαμένα αδέρφια τους.

8 Φεβρουαρίου του 1981. Ακριβώς 42 χρόνια πριν, 21 φίλαθλοι των Ερυθρολεύκων έχασαν τη ζωή τους σε ένα απόγευμα που απλά πήγαν να δουν τη μεγαλύτερή τους καψούρα, αλλά η μνήμη τους θα μείνει αιώνια.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 έξω από το Καραϊσκάκη

Πέρασαν κιόλας 42 χρόνια, αλλά κανείς δεν πρόκειται να τους ξεχάσει.

Ο λόγος για τα 21 αδικοχαμένα παιδιά της ανείπωτης τραγωδίας στις 8 Φεβρουαρίου του 1981 στη Θύρα 7, όταν το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ βάφτηκε με αίμα…

42 χρόνια μετά και κανείς δεν τους ξεχνάει. Μόνο τιμή, σεβασμός κι ένα δάκρυ.

Στο ετήσιο μνημόσυνο εις μνήμην τους βρέθηκε όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού. Την ερυθρόλευκη ΠΑΕ εκπροσώπησε ο Κώστας Καραπαπάς, ενώ τον Ερασιτέχνη ο Μιχάλης Κουντούρης. Δεκάδες φίλαθλοι, κασκόλ του Ολυμπιακού, τριαντάφυλλα και ρίγη συγκίνησης, γι’ αυτά τα 21 παιδιά που πλέον βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα από τον ουρανό… Αθάνατοι και never forgotten, όπως αναφέρει και η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς