20.4 C
Athens

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 έξω από το Καραϊσκάκη

Με σεβασμό, τιμή και συγκίνηση οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού τίμησαν, όπως κάθε χρόνο, τη μνήμη των 21 θυμάτων από τη «μαύρη» τραγωδία της Θύρας 7 με το σύνθημα «αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε» να ηχεί δυνατά έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης»

Η πιο «μαύρη» ημέρα του ελληνικού αθλητισμού ξημέρωσε και οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν ξεχνούν τα αδικοχαμένα αδέρφια τους.

8 Φεβρουαρίου του 1981. Ακριβώς 42 χρόνια πριν, 21 φίλαθλοι των Ερυθρολεύκων έχασαν τη ζωή τους σε ένα απόγευμα που απλά πήγαν να δουν τη μεγαλύτερή τους καψούρα, αλλά η μνήμη τους θα μείνει αιώνια.

Γι’ αυτό και οι οργανωμένοι οπαδοί των Πειραιωτών, με σεβασμό και αγάπη προς τα 21 θύματα τίμησαν, όπως κάθε χρόνο, τη μνήμη τους στο μνημείο έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/2) ανάβοντας πυρσούς και φωνάζοντας το σύνθημα «Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε».

Θυμίζουμε πως την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 13:00 θα τελεστεί στον χώρο του μνημείου στο «Γ. Καραϊσκάκης» το μνημόσυνο των θυμάτων της τραγωδίας της Θύρας 7 από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς