15 C
Athens

Βινίσιους, Νεϊμάρ και Εμπαπέ υποκλίθηκαν στον «Βασιλιά» ΛεΜπρόν (pic)

Tο ποδόσφαιρο αποθεώνει τον «βασιλιά» ΛεΜπρόν Τζέιμς, που έγραψε ιστορία τα ξημερώματα (8/2) και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του NBA, με 38.390 πόντους, στέλνοντας τους 38.387 πόντους του Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ στη δεύτερη θέση.

Τρεις κορυφαίοι σταρ του ποδοσφαίρου, Κιλιάν Εμπαπέ, Νεϊμάρ και Βινίσιους Τζούνιορ αισθάνθηκαν την ανάγκη να συγχαρούν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς για την κατάρριψη του ιστορικού αυτού ρεκόρ, μέσα των social media, όπως ανέφερε η εφημερίδα «O’ Globo» της Βραζιλίας.

Ο Γάλλος διεθνής επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, δημοσίευσε μια φωτογραφία του μαζί με τον ΛεΜπρόν, η οποία έχει ξεπέρασε γρήγορα το 1 εκατομμύριο likes, γράφοντας στη λεζάντα «ο καλύτερος».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Ο διάσημος Βραζιλιάνος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν δημοσίευσε μερικά emoji που χειροκροτούν, ενώ ο συμπατριώτης του επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης αναδημοσίευσε βίντεο με το ιστορικό καλάθι που έκανε τον Τζέιμς τον παίκτη με τους περισσότερους πόντους στην ιστορία του ΝΒΑ, τοποθετώντας επίσης το στέμμα του βασιλιά πάνω του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς