13.2 C
Athens

Έγραψε ιστορία ο King LeBron: Έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του NBA και ξέσπασε σε δάκρυα! (vid)

Ο μυθικός ΛεΜπρόν Τζέιμς ξεπέρασε τον σπουδαίο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ κι έγινε ο πρώτος σκόρερ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ στο NBA, θέτοντας πλέον σοβαρότατη υποψηφιότητα για τον χαρακτηρισμό του απόλυτου GOAT στην ιστορία του παγκόσμιου μπάσκετ

Είναι ο Βασιλιάς, ο απόλυτος, ο μύθος, πλέον και στην πράξη!

Ο σπουδαίος ΛεΜπρόν Τζέιμς «έσπασε» το ρεκόρ του εξίσου σπουδαίου Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ κι έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του NBA ξεπερνώντας τους 38.387 πόντους του πρωταθλητή των Λέικερς και των Μπακς, που κρατούσε εδώ και σχεδόν 40 χρόνια.

Χρειαζόταν 36 πόντους. Με 10.9” για τη λήξη της τρίτης περιόδου του αγώνα Λέικερς-Θάντερ, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έκανε ένα fadeaway σουτ από το ύψος των βολών και… αυτό ήταν. Ο Βασιλιάς Καρίμ «πέθανε», ζήτω ο Βασιλιάς ΛεΜπρόν!

Το κοινό κραύγαζε MVP MVP, το παιχνίδι διακόπηκε για να γίνει η τελετή παράδοσης-παραλαβής από τον Καρίμ, ένα βίντεο με τα highlights της καριέρας του ΛεΜπρόν προβλήθηκε και η οικογένεια του- σύζυγος, μητέρα, παιδιά- μπήκαν στο γήπεδο για να μοιραστούν το ιστορικό αυτό milestone που δύσκολα θα σπάσει, ίσως και ποτέ αφού ο Τζέιμς θα συνεχίσει την καριέρα του και πιθανότατα θα προσπεράσει τους 40.000 πόντους!

Ποιος να τον ξεπεράσει…

Για την ιστορία, οι Θάντερ νίκησαν με 133-130 τους Λέικερς με 30 πόντους του Σέι Γκίλτζεους Αλεξάντερ και 25 του Τζέιλεν Ουίλιαμς, ενώ ο ΛεΜπρόν σταμάτησε στους 38 αλλά δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη. Μπροστά σε αυτό το ρεκόρ όμως, ποιος νοιάστηκε για τα υπόλοιπα…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς