16.6 C
Athens

Βόλεϊ: Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε sold out για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, δίχως να εκδώσει εισιτήρια

Sold out χωρίς πώληση εισιτηρίων έχετε δει; Ε, θα δείτε στον «Άγιο Θωμά», καθώς σύμφωνα με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό η αναμέτρηση ρεβάνς για τα ημιτελικά του Challenge Cup με τον Ολυμπιακό είναι ήδη sold out, ακόμα κι αν δεν έχουν εκδοθεί -κι ούτε πρόκειται- εισιτήρια…

Η προσωπικότητα του Κόβαρ και το θολωμένο μυαλό του αυτόχειρα Ολυμπιακού

Όπως αναφέρουν οι Πράσινοι η μικρή χωρητικότητα του γηπέδου, σε συνδυασμό με τα διαρκείας που έχουν πωληθεί και τις προσκλήσεις που θα μοιραστούν προϋποθέτουν ήδη τις κατάμεστες εξέδρες για το παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης (15/2) με φόντο την πρόκριση στον τελικό του θεσμού.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει τους φιλάθλους σχετικά για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για το Challenge Cup την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 7μ.μ. στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» ευχαριστεί τον κόσμο για την τεράστια δίψα που δείχνει και το ενδιαφέρον να παρευρεθεί στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Από κει και πέρα τα δεδομένα σχετικά με τη χωρητικότητα για το κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι δεν επιτρέπουν την έκδοση εισιτηρίων, καθώς οι κάρτες διαρκείας είναι περίπου 950 και οι υπόλοιπες ελάχιστες θέσεις θα καλυφθούν με προσκλήσεις για χορηγούς και αθλητές.

Κατά συνέπεια δικαίωμα εισόδου έχουν όσοι -ες είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας και όσοι-ες θα έχουν πρόσκληση ή θα είναι διαπιστευμένοι-ες για το συγκεκριμένο ματς».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς