20.5 C
Athens

Μιλάνοβιτς: Αφιερώνουμε τη νίκη μας στα θύματα της Θύρας 7

Ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς τόνισε πως οι πολίστες του Ολυμπιακού έπαιξαν σκληρά στο δεύτερο ημίχρονο για να φτάσουν στη νίκη κόντρα στη Ραντνίσκι Κραγκούγεβατς και αφιέρωσε τόσο τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ραντνίσκι Κραγκούγεβατς και συνέχισε ακάθεκτος για την πρωτιά στον όμιλό του με φόντο την πρόκριση στο Final-8 του LEN Champions League!

Ολυμπιακός – Ραντνίτσκι 13-7: Την «βύθισε» στα νερά του Πειραιά και συνεχίζει ακάθεκτος για την πρωτιά!

Μετά το τέλος του ματς ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς στάθηκε στο πόσο σκληρά έπαιξαν οι παίκτες του στο δεύτερο ημίχρονο και αφιέρωσε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7.

Δηλώσεις έκανε και ο Χριστόδουλος Κολόμβος, ο οποίος αφιέρωσε επίσης τη νίκη αλλά και την πρόσφατη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στα θύματα της Θύρας 7 και εξέφρασε τη συμπαράσταση του στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας που έχουν πληγεί από τον φονικό σεισμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς:

«Πρώτα από όλα, θα ήθελα να αφιερώσουμε τη νίκη μας στα θύματα της Θύρας 7. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη μας, παρά το γεγονός πως δεν ξεκινήσαμε καλά, κάναμε κάποια λάθη και δεχτήκαμε στο πρώτο μέρος πέντε τέρματα.

Στο δεύτερο μέρος, όμως, δουλέψαμε πολύ πιο σκληρά, ειδικά στο τρίτο οκτάλεπτο οι παίκτες μου έπαιξαν πολύ καλά σε όλους τους τομείς και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Συμφωνώ, πως Κολόμβος και Μουρίκης έκαναν πολύ καλό παιχνίδι. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και να προκριθούμε στο Final-8».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χριστόδουλος Κολόμβος: «Αφιερώνουμε τη νίκη μας, αλλά και το Κύπελλο στα θύματα της Θύρας 7.

Η σκέψη μας είναι και στα θύματα από τον σεισμό στην Τουρκία και τη Συρία. Ελπίζω να σταματήσει εδώ η καταμέτρηση των θυμάτων. Όλοι μας είμαστε συγκλονισμένοι, έχω αγωνιστεί και στην Τουρκία, έχω φίλους εκεί, μίλησα με κάποιους, είναι όλοι συγκλονισμένοι.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό, καλά παίξαμε όλοι μας. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, η διαφορά ποιότητας υπάρχει, αλλά, για να νικήσεις, πρέπει να παίξεις καλά, ειδικά στο Champions League. Παίξαμε καλά, πήραμε μια νίκη που έπρεπε να πάρουμε και συνεχίζουμε».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς