20.2 C
Athens

Άρης: Οριστικά με Τερζή έως το τέλος της σεζόν, τα έψαλε στους παίκτες ο Καρυπίδης

Τα γκάζια ανέβασε ο Θεόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος μίλησε μέσω skype στους ποδοσφαιριστής του Άρη, τους τα έψαλε για την εικόνα απέναντι στον Ιωνικό και τους ξεκαθάρισε πως πρέπει να σέβονται τον Τόλη Τερζή, ο οποίος θα είναι μέχρι το τέλος της χρονιάς στον πάγκο της ομάδας.

Την επόμενη ημέρα κοιτάει ο Άρης. Ο Άλαν Πάρντιου αποτελεί παρελθόν μετά την ήττα από τον Ιωνικό, με τον Θεόδωρο Καρυπίδη να μην μένει μόνο σε αυτή την κίνηση και να τα ψάλει στους ποδοσφαιριστές ζητώντας να αλλάξουν την εικόνα τους αρχής γενομένης από το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα τους ξεκαθάρισε ότι ο Τόλης Τέρζης θα είναι προπονητής της ομάδας από εδώ και πέρα, ζητώντας τον ανάλογο σεβασμό.

Αναλυτικά:

«Μέχρι τώρα ήμουν η ασπίδα σας. Από εδώ και πέρα αυτό αλλάζει. Από εδώ και πέρα αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας. Πρέπει να ντρέπεστε για τον τρόπο που χάσατε από τον Ιωνικό! Δυο συμβόλαια δικά σας είναι όλο το μπάτζετ του Ιωνικού! Αλλά οι παίκτες του Iωνικού μπαίνουν μέσα και παίζουνε με πάθος, σε αντίθεση με εσάς που οι περισσότεροι δείχνετε αδιαφορία. Δείχνετε να μην ξέρετε πού παίζεται. Αυτό τελειώνει εδώ! Οποίος δεν έχει καταλάβει πού βρίσκεται ή δεν θέλει να έρθει να λύσουμε το συμβόλαιο, θα φύγει. Μην γελιέστε ότι δεν θα το κάνω επειδή έχετε συμβόλαιο για δύο ή τρία χρόνια ακόμη.

Πλέον είναι δική σας ευθύνη αποκλειστικά να αλλάξετε την κατάσταση. Η ανοχή και η υπομονή μου τελείωσε! Βρείτε τον τρόπο να αλλάξετε τα πράγματα. Από το ματς της Κυριακής περιμένω να δω την αλλαγή. Όποιος δεν ματώνει από εδώ και πέρα τη φανέλα, δεν θα έχει θέση στην ομάδα. Παίξτε για τη φανέλα και τον κόσμο! Μην δω ξανά αδιάφορο παίκτη! Προπονητής σας από εδώ και πέρα θα είναι ο κ. Τερζής. Θα τον σέβεστε και θα συνεργαστείτε μαζί του σαν επαγγελματίες».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς