19 C
Athens

Απίθανη διαρροή της ΠΑΕ ΑΕΚ: Έκανε ένσταση λόγω… Κοξένογλου!

Το… κοφτερό μάτι κάποιων παικτών της ΑΕΚ εντόπισε μια μικρή απόκλιση του ύψους του οριζόντιου δοκαριού από το κανονικό στο Περιστέρι (σ.σ. αυτό υποστήριξαν οι Κιτρινόμαυροι και γέλασαν και οι τσάπες, όπως είπε και ο Γιάννης Καραλής για άλλον λόγο), η μεζούρα του Μανούχου έμεινε ανικανοποίητη από τις προσπάθειες των γηπεδούχων και κάπως έτσι μια απόφαση-σκάνδαλο ανέβαλε (ή ματαίωσε, θα το μάθουμε προσεχώς) τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Γιώργος Σπανός αποκάλυψε το περιεχόμενο της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, εκφράζοντας παράλληλα τη γνώμη πως απώτερος στόχος της ΑΕΚ ήταν να μη διεξαχθεί το ματς.

Σπανός: Μίλησα στο τηλέφωνο με τον κ. Μελισσανίδη, απώτερος σκοπός της ΑΕΚ να μην παιχτεί το ματς

Με μια διαρροή, η ΠΑΕ ΑΕΚ επιβεβαίωσε ότι υπήρξε συνομιλία μεταξύ Σπανού και Μελισσανίδη. Το εντυπωσιακό όμως είναι πως οι Κιτρινόμαυροι υποστηρίζουν ότι έκαναν ένσταση επειδή η αντιπρόεδρος του Ατρομήτου, Κάτια Κοξένογλου, καταφέρεται εναντίον τους «όπου σταθεί κι όπου βρεθεί»!

Διαβάστε την απίθανη διαρροή της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Πρώτα απ’ όλα ο κ. Μελισσανίδης δε συνηθίζει να αναφέρεται σε προσωπικές συζητήσεις δημόσια. Από τη στιγμή που έγινε όμως από τον κ. Σπανό, έχουμε να πούμε πως ζήτησε από τον κ. Μελισσανίδη να μην κάνει ένσταση η ΑΕΚ. Και η απάντηση ήταν πώς είναι δυνατόν να μη γίνει ένσταση όταν η κα. Κοξένογλου, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί καταφέρεται κατά της ΑΕΚ. Με τελευταίο παράδειγμα την προκλητική συμπεριφορά στο τελευταίο Δ.Σ. της Λίγκας. Κατά τα άλλα επιβεβαιώνουμε πως έχουμε στόχο το πρωτάθλημα»…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς