19.8 C
Athens

Ατρόμητος – ΑΕΚ: Σκάνδαλο μεγατόνων και αλλοίωση πρωταθλήματος με υπογραφή Μανούχου και «εξυγίανσης»!

Η ΑΕΚ έτρεμε εδώ και μέρες το ματς στο Περιστέρι και ο μηχανισμός της Εξυγίανσης μεθόδευσε την αναβολή του αγώνα, με την προσδοκία πως οι Κιτρινόμαυροι θα πάρουν τους τρεις βαθμούς στα χαρτιά

Απίθανα πράγματα και καταστάσεις που πρώτη φορά συναντάμε στα ελληνικά γήπεδα! Η αναμέτρηση του Ατρομήτου με την ΑΕΚ στο Περιστέρι δεν θα διεξαχθεί όπως ήταν προγραμματισμένη την Κυριακή (5/2) έπειτα από διαμαρτυρίες των Κιτρινόμαυρων σε ένα σκάνδαλο άνευ προηγουμένου που οδηγεί σε αλλοίωση του πρωταθλήματος!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκαν πως το ύψος του δοκαριού στη μία εστία είναι πέντε εκατοστά κάτω από το φυσιολογικό και πραγματοποιήθηκαν και οι σχετικές μετρήσεις.

 

Οι άνθρωποι του Ατρομήτου έτρεξαν αμέσως τις εργασίες με στόχο να πραγματοποιηθεί η σέντρα του αγώνα με καθυστέρηση, ωστόσο ακόμα κι όταν έγινε ο έλεγχος από τον πρώτο διαιτητή, Μανούχο, δεν φάνηκε να υπάρχει διάθεση να γίνει ο αγώνας και μάλιστα οι άνθρωποι της Ένωσης, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρθηκαν στη NOVA, με την προσδοκία να πάρουν τους τρεις βαθμούς στα χαρτιά και να μη διεξαχθεί σε άλλη μέρα ο αγώνας!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς