20.7 C
Athens

Μίτσελ: Θα έπρεπε να έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες, είμαστε ευχαριστημένοι με τις αποκρούσεις του Πασχαλάκη

Ο προπονητής του Ολυμπιακού υποστήριξε πως το ντέρμπι ήταν ισορροπημένο και απέδωσε την έλλειψη δημιουργίας στην αλλαγή του Χάμες λόγω προβλημάτων φυσικής κατάστασης στο δεύτερο μέρος

Ο Μίτσελ χαρακτήρισε ισορροπημένο το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι είχαν τις περισσότερες φάσεις στο πρώτο μέρος ενώ συνολικά έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

«Ήταν ένα ισορροπημένο ματς ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα με ευκαιρίες και από τις δύο και θα έπρεπε να έχουν σκοράρει και οι δύο. Στο πρώτο μέρος εμείς είχαμε περισσότερες φάσεις, στο δεύτερο μέρος έπρεπε να βγάλουμε τον Χάμες για κάποια προβλήματα φυσικής κατάστασης και δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε τόσο πολύ», ανέφερε αρχικά.

Για την απόδοση του Πασχαλάκη: «Ήταν ιδιαίτερο για εκείνον γιατί έπαιξε κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του. Είμαστε ευχαριστημένοι όχι μόνο για τις αποκρούσεις του αλλά γενικότερα για το πώς κράτησε τη μπάλα».

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Είμαστε πάντα προετοιμασμένοι για οποιοδήποτε παιχνίδι, είμαστε ένα γύρο χωρίς να χάσουμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς