17 C
Athens

Άλιμος – Ολυμπιακός 7-17: Έκλεισε το ραντεβού με τον ΝΟΒ για το 5ο κύπελλο της ιστορίας του!

Ολοταχώς για το πέμπτο Κύπελλο στην ιστορία του οδεύει το τμήμα πόλο Γυναικών του πολυνίκη Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκες του Αλεξάνταρ Τσίριτς «βούλιαξαν» με 7-17 τον Άλιμο στο κολυμβητήριο «Αντ. Πεπανός» της Πάτρας και εξασφάλισαν το εισιτήριο για τον 6o τελικό της ιστορίας τους στο Final Four της διοργάνωσης. Το Σάββατο (4/2, 17:00) θα αντιμετωπίσουν τη Βουλιαγμένη που νωρίτερα επικράτησε εύκολα του Εθνικού Πειραιά.

 

Ο Ολυμπιακός έφτασε σε μια άνετη επικράτηση απέναντι στις νεοφώτιστες βάζοντας τις βάσεις από το πρώτο οκτάλεπτο όταν και προηγήθηκε με 1-7. Ο Άλιμος δεν μπόρεσε να ακολουθήσει και τιμωρήθηκε σε πολλές κόντρες (6/8 οι Ερυθρόλευκες) και πληγώθηκε από τις περιφερειακές.

Η Βασιλική Πλευρίτου πέτυχε 4 γκολ και ήταν η πρώτη σκόρερ για τον Ολυμπιακό ενώ ακολούθησε με 3 η Ελευθερία Πλευρίτου. Η πρώην παίκτρια των Ερυθρολεύκων, Αλεξάνδρα Ασημάκη σημείωσε 2 τέρματα για τον Άλιμο.

ΑΛΙΜΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-17

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-7, 1-2, 3-5, 2-3

ΑΛΙΜΟΣ: Λάζαρη, Χαλδαίου, Κοβάτσεβιτς, Πιοβάν 1, Λυκοθανάση 2, Πάτερου 1, Ασημάκη 2, Λογοθέτη, Μιχαϊλοβιτς, Μπιτσάκου Μ. 1, Τσιμάρα, Χέλμη, Καραγιάννη, Κύρκου, Μπιτσάκου Α.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε. 3, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου, Τριχά 2, Ξενάκη 2, Σιούτη, Πλευρίτου Μ. 1, Τορνάρου 1, Πλευρίτου Β. 4, Κρίστμας, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Σταματοπούλου, Σάντα 1, Τζωρτζακάκη

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς