17.6 C
Athens

Εθνικός – Βουλιαγμένη 5-13: Εύκολα στον τελικό Κυπέλλου Γυναικών ο ΝΟΒ

Για τέταρτη φορά στην ιστορία της, η Βουλιαγμένη θα βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου πόλο Γυναικών. Ο ΝΟΒ επικράτησε άνετα με 5-13 του Εθνικού στην Πάτρα για τον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης και προκρίθηκε περιμένοντας πιθανότατα τον Ολυμπιακό που αντιμετωπίζει τον Άλιμο.

Οι αθλήτριες της Κικής Λιώση προηγήθηκαν με 2-9 στα πρώτα δύο οκτάλεπτα με φανταστική άμυνα και τρομερή επιθετική λειτουργία για να φτάσουν στη νίκη εύκολα με πρώτη σκόρερ τη Ριτζ (4 γκολ).

Από τις καινοτομίες της διοργάνωσης, η χρήση VAR για πρώτη φορά σε αγώνα εντός της χώρας. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, εξετάσθηκε φάση που τελικά πιστώθηκε τέρμα με σκόρερ την Ελένη Ελληνιάδη για το 8-1 της ομάδας της.

ΕΘΝΙΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 5-13

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-5, 1-4, 1-2, 2-2

ΕΘΝΙΚΟΣ (Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 1, Μπορίσοβα 2, Λασκαρίδου, Κοντονή, Μπέτα, Χατζηκυριακάκη, Μπενέκου Αλκ. 1, Ρακιντζή, Κανετίδου, Μπενέκου Ιόλη, Άντριους, Μπεκρή, Κατσιμπρή 1, Κλαψιανού.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Λιώση): Κοτσιώνη, Καΐάφα 1, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 2, Γιαννοπούλου 2, Ριτζ 4, Βιδάλη, Ράιτ, Στρατηδάκη 3, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη 1, Ε. Πάτρα, Μαρκατσέλη, Κρασσά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς