17 C
Athens

Με αποτυχημένο χιούμορ απαντά στον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ, συγκρίνοντας τον Μίχελ με τη… Σκλεναρίκοβα!

Σύμφωνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το να είσαι πρώην διεθνής διαιτητής και ποδοσφαιρικός παράγοντας είναι ίδιο με το να είσαι ένα πρώην top model παγκοσμίου φήμης...

Με μια σκληρή ανακοίνωση σε βάρος της ΕΠΟ και της «συμμορίας», η ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε ότι δεν δέχεται τον ορισμό Κρούζλιακ στο ματς της Τούμπας, χαρακτηρίζοντάς τον «ψυχοπαίδι του Λούμπος Μίχελ».

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποπειράθηκαν να ειρωνευτούν τους Πειραιώτες, ωστόσο το χιούμορ τους ήταν πλήρως αποτυχημένο. Και αυτό διότι το «αντεπιχείρημά» τους στη διασύνδεση που έκαναν οι Ερυθρόλευκοι μεταξύ Κρούζλιακ και Μίχελ, ήταν η πρώην σύζυγος του Κριστιάν Καρεμπέ, Αντριάνα Σκλεναρίκοβα…

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Πρόκληση και σχέδιο της συμμορίας να μας πλήξει ο ορισμός του Κρούζλιακ»

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο υπαινιγμός της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, ότι ένας πρώην αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη Σλοβακία θα μπορούσε να επηρεάσει έναν elite διαιτητή, είναι εξίσου αστεία με την υπόθεση ότι μια Σλοβάκα πρώην σύζυγος σημερινού αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΟΣΦΠ θα μπορούσε να κάνει το ίδιο.

Δεν θα συμμετάσχουμε στην προσπάθεια δημιουργίας τοξικού κλίματος, καθώς γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός ίσως να ένιωθε καλύτερα αν ξαναορίζονταν οι Τρεϊμάνις-Πινέιρο ή άλλα ψυχοπαίδια του Κλάτενμπεργκ.

Συμφωνήσαμε και οι δύο ΠΑΕ να οριστεί elite διαιτητής όπως και έγινε. Ευχόμαστε να μη θυμόμαστε μετά το ματς καν το όνομά του».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς