16.4 C
Athens

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Πρόκληση και σχέδιο της συμμορίας να μας πλήξει ο ορισμός του Κρούζλιακ»

Οι Ερυθρόλευκοι εξαπέλυσαν επίθεση στη «συμμορία του Μάνταλου, του Μπένετ και του μπροστινού Μπαλτάκου» με αφορμή τον ορισμό του Σλοβάκου («ψυχοπαίδι του Λούμπος Μίχελ») Κρούζλιακ στο κρισιμότατο ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ

Το πρωί της Πέμπτης, ο συνομιλητής του Τάκη Μπαλτάκου, Κυριάκος Θωμαΐδης, αποκάλυψε μέσα από το μπλογκ του πως ο διαιτητής Ιβάν Κρούζλιακ είναι αυτός που θα οριστεί να σφυρίξει το κρισιμότατο ντέρμπι της Τούμπας.

Κρούζλιακ στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ο Κ. Θωμαΐδης αποκάλυψε το όνομα του διαιτητή στο ματς της Τούμπας…

Τη συγκεκριμένη επιλογή μόνο με καλό μάτι δεν την είδαν στον Πειραιά και μέσω επίσημης ανακοίνωσης οι Ερυθρόλευκοι κάνουν λόγο για «πρόκληση και σχέδιο της συμμορίας να πλήξει τον Ολυμπιακό».

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η πρόκληση ξεπερνάει πλέον κάθε όριο. Η επιλογή Μπένετ, Μάνταλου, Μπαλτάκου, δείχνει τι ακριβώς συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς ως τώρα επιλέγουν διαιτητή έναν Σλοβάκο, τον Ιβάν Κρούζλιακ, ψυχοπαίδι του Λούμπος Μίχελ με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ένα διαιτητή που στο παιχνίδι Ντιναμό Κιέβου-Ολυμπιακός έκρινε την πρόκριση κατά του Ολυμπιακού και ακολούθησε επίσημη διαμαρτυρία στην UEFA.

Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν δεχόμαστε τον συγκεκριμένο ορισμό και οφείλουν να τον αντικαταστήσουν άμεσα!

Καταλαβαίνουν όλοι πλέον ότι δε μιλάμε για αχρηστία του τουρίστα Μπένετ, του εργαλείου Μάνταλου ή του μπροστινού Μπαλτάκου.

Πρόκειται για ανοιχτή πρόκληση και σχέδιο της συμμορίας για να πλήξουν τον Ολυμπιακό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς