20.9 C
Athens

Πλήθος κόσμου και άπλετη συγκίνηση στο τρισάγιο για τον έναν χρόνο από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Η Θεσσαλονίκη τιμά τη μνήμη του Άλκη Καμπανού, με φιλάθλους όλων των ομάδων να δίνουν το «παρών» στο τρισάγιο για την μαύρη επέτειο της στυγνής δολοφονίας του νεαρού φιλάθλου του Άρη

Βαρύ και συγκινησιακό ήταν το κλίμα από νωρίς το πρωί της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου, έναν χρόνο μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο άτυχος φίλαθλος του Άρη, στην οδό Θ. Γαζή, στην περιοχή της Χαρίλαου, στη Θεσσαλονίκη.

Πλήθος κόσμου, με μεγάλη συγκίνηση και ευλάβεια αφήνει ένα λουλούδι, ένα κεράκι ή ένα σημείωμα για τον 19χρονο που δέχθηκε δολοφονική επίθεση από 12 οπαδούς του ΠΑΟΚ και βρήκε φρικτό θάνατο.

«Άλκη ζεις»: Φίλαθλοι του Άρη ξαγρύπνησαν στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 19χρονος φοιτητής (pics)

Με πρωτοβουλία του Α.Σ. Άρη τελέστηκε στις 11:00 τρισάγιο στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη.

Στο σημείο που έγινε η φρικτή δολοφονία του 19χρονου βρέθηκαν εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων, της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά πολιτικών κομμάτων.

Νωρίτερα, στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου βρέθηκαν αθλητές της ομάδας πυγμαχίας του ΠΑΟΚ, οι οποίοι άφησαν μια φανέλα τους εις μνήμην του Άλκη Καμπουνού.

Υπενθυμίζεται πως για τις 18:00 σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένη σιωπηρή πορεία μνήμης με προορισμό τον Λευκό Πύργο για τον Άλκη Καμπανό.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς