19.3 C
Athens

Κανός: Ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου ξεκινά, το αντίο στην Μπρέντφορντ είναι η πιο σκληρή στιγμή στην καριέρα μου

Με μια άκρως συγκινητική επιστολή, ο Σέρτζι Κανός αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Μπρέντφορντ δείχνοντας με την κίνησή του αυτή ότι δεν πρόκειται να φορέσει ξανά τη φανέλα της αγγλικής ομάδας

Ο Σέρτζι Κανός αποχαιρέτησε την Μπρέντφορντ με μια συγκινητική ανοιχτή επιστολή στα social media που διατηρεί.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό στον οποίο θα αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού και τόνισε πως ο αποχαιρετισμός του είναι η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα του ωστόσο ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει και θέλει να απολαύσει ξανά το ποδόσφαιρο χωρίς να ξεχάσει τα όσα έζησε στην αγγλική ομάδα.

Επίσημο: Παίκτης του Ολυμπιακού ο Κανός!

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Αυτή είναι πιθανότατα η πιο σκληρή στιγμή της καριέρας μου από τότε που ήρθα στην Μπρέντφορντ το 2015. Σήμερα τελειώνει κάτι πολύ ιδιαίτερο. Τη μέρα που είχα έναν σοβαρό τραυματισμό στον χιαστό, ήξερα ότι θα επιστρέψω δυνατότερος. Κάποιες ήττες είναι δύσκολες να τις δεχθείς αλλά ήξερα ότι θα βρίσκαμε ξανά τον δρόμο μας. Αυτή τη φορά είναι διαφορετικά.

Η Μπρέντφορντ ήταν και θα είναι για πάντα το σπίτι μου. Εδώ εκπλήρωσα τα όνειρά μου. Ακόμα συγκινούμαι όταν θυμάμαι τον τελικό στο Γουέμπλεϊ ή τη βραδιά του ντεμπούτου μας στην Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στην Άρσεναλ. Αυτές οι αναμνήσεις θα κρατήσουν για πάντα στην καρδιά μου.

Μετά από 249 ματς πρέπει να πω αντίο σε όλους σας. Ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου βρίσκεται προ των πυλών. Μία νέα ευκαιρία να βρω ξανά τη χαρά μου στο γήπεδο και να απολαύσω ξανά το ποδόσφαιρο. Στην οικογένειά μου της Μπρέντφορντ, θα σας έχω πάντα δίπλα μου. Εκτιμώ την αγάπη και την υποστήριξη που μου έδωσαν οι οπαδοί στο κοινό μας ταξίδι.

Ήταν πάντα τιμή να βλέπω πολλά παιδιά να φορούν περήφανα το όνομά μου στο πίσω μέρος της φανέλας τους. Θέλω να ξέρετε ότι εδώ ήμουν το πιο χαρούμενο παιδί που έπαιζε ποδόσφαιρο. Όπου και να πάω θα είμαι πάντα περήφανος που έχω υπάρξει παίκτης της Μπρέντφορντ.

Σας ευχαριστώ, Σέρτζι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς