12.5 C
Athens

Μπρέντφορντ για Κανός: «Σκόραρε το πρώτο μας γκολ στην Premier, το καλοκαίρι μπορεί να τον έχουμε ξανά κοντά μας»

Ο τεχνικός διευθυντής της Μπρέντφορντ στάζει μέλι για τον Σέρτζι Κανός, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τον ερυθρόλευκο δανεισμό του στο αφιέρωμα που έκανε στον Ισπανό εξτρέμ η επίσημη ιστοσελίδα της αγγλικής ομάδας

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέρτζι Κανός με τη μορφή δανεισμού από την Μπρέντφορντ η οποία με τη σειρά της αποχαιρέτησε τον Ισπανό μεσοεπιθετικό με ένα μακροσκελές κείμενο ευχαριστιών και δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της, Φιλ Τζάιλς.

Μεταξύ άλλων, τονίζει πως ο Ισπανός έχει αγαπηθεί στον σύλλογο, έχει πετύχει ιστορικά γκολ και ξεκαθάρισε πως είναι πιθανό το καλοκαίρι να βρίσκεται ξανά στην Αγγλία για την ομάδα.

«Δεν έπαιξε πολλά παιχνίδια φέτος όπως θα θέλαμε κι αυτή είναι μια σπουδαία ευκαιρία για αυτόν. Είμαστε σίγουροι ότι ο Σέρτζι θα τα πάει πολύ καλά στην Ελλάδα και θα αγαπηθεί όσο κι από τους δικούς μας οπαδούς. Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην πρόσφατη ιστορία μας με πολύ μεγάλες εμφανίσεις σε κάποια πολύ μεγάλα παιχνίδια. Θα είναι πάντα ο παίκτης που σκόραρε το πρώτο μας γκολ στην ιστορία στην Πρέμιερ Λιγκ. Έχουμε την οψιόν να ανανεώσουμε το συμβόλαιό του το καλοκαίρι και έτσι είναι πολύ πιθανό να τον έχουμε ξανά πίσω μαζί μας», υποστήριξε μεταξύ άλλων μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Ολυμπιακό.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του αγγλικού συλλόγου φιλοξενείται ένα μεγάλο αφιέρωμα για το πόσο σπουδαίος είναι ο Ισπανός και πόσο μεγάλη συμβολή είχε στις επιτυχίες της Μπρέντφορντ τα τελευταία χρόνια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς