23.4 C
Athens

Ντάντας: Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα κάνει πιο εύκολο το έργο μας κόντρα στον Ολυμπιακό

Στη βοήθεια του κόσμου βασίζεται ο Τιάγκο Ντάντας ώστε ο ΠΑΟΚ να φτάσει στη νίκη στο επερχόμενο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού όπως δήλωσε «πιστεύω το γήπεδο θα είναι γεμάτο και ο κόσμος θα κάνει πιο εύκολο το έργο μας».

Ο Πορτογάλος χαφ ήταν ο πρωταγωνιστής του Δικεφάλου με δύο τέρματα στη ζόρικη νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό και μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε μπροστά στην κάμερα του PAOK TV.

Φυσικά από τις ερωτήσεις δεν θα μπορούσε να λείπει η αναφορά στο ντέρμπι κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας, με τον 22χρονο να απαντά πως οι Ασπρόμαυροι θα πρέπει να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και ο κόσμος θα κάνει πιο εύκολο το έργο του ίδιου και των συμπαικτών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν έψαχνε μια τέτοια εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ:

«Νομίζω πω ναι. Τα γκολ βοηθούν να εκφραστεί καλύτερα η απόδοση μου στο γήπεδο, αλλά πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα. Κόντρα στον Λεβαδειακό, με τα δύο γκολ βοήθησα την ομάδα να πάρει τη νίκη, και αυτός ήταν ο κύριος στόχος».

Για το στυλ της ομάδας και αν του ταιριάζει:

«Πιστεύω πως μου ταιριάζει, όπως και σε όλη την ομάδα, καθώς δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες. Είναι καλό που βρισκόμαστε σε φάση επίθεσης περισσότερο, δημιουργούμε περισσότερες πιθανότητες να σκοράρουμε. Αυτό κάνουμε λοιπόν. Δεχθήκαμε δύο γκολ από τον Λεβαδειακό, δεν διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι όταν ο αντίπαλος είχε τη μπάλα. Αυτό μπορεί να συμβεί σε κάθε παιχνίδι, κάθε αντίπαλος έχει ποιότητα. Ευτυχώς σκοράραμε τρία γκολ και καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι».

Για το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

«Πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο, με επιθετικότητα κι ένταση, όπως σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, να πετύχουμε όσα γκολ μπορούμε και να μην δεχθούμε γκολ. Πιστεύω πως οι φίλαθλοι θα είναι μαζί μας και το γήπεδο θα είναι γεμάτο, κάνοντας πολύ πιο εύκολο το έργο μας, με τη βοήθεια τους από την κερκίδα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς