18.9 C
Athens

Γιοβάνοβιτς: Έγινε πιο δύσκολο μετά την αποβολή, είμαστε πολύ καλή ομάδα και θα αντιδράσουμε

Την πεποίθηση του ότι ο Παναθηναϊκός περνάει μία δύσκολη περίοδο αλλά θα βγάλει αντίδραση στα επόμενα παιχνίδια εξέφρασε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στιγμές μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη, όπου η ομάδα του γνώρισε την τρίτη ήττα στα τελευταία τέσσερα ματς για το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα ο Σέρβος τεχνικός τόνισε ότι το έργο των παικτών του έγινε πιο δύσκολο μετά την αποβολή του Κουρμπέλη στο 33′ και υπογράμμισε πως η αποκαθήλωση από την κορυφή της κατάταξης είναι κάτι που τον προβληματίζει.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Άλλαξαν νωρίς οι ισορροπίες του ματς. Ήταν δύσκολο, έγινε πιο δύσκολο με την αποβολή του Κουρμπέλη. Δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστούμε με μια ομάδα που έπαιξε με δέκα παίκτες για μία ώρα. Δεν μας άξιζε να χάσουμε, ουσιαστικά στη μία επίθεση του Αστέρα βρήκαν γκολ, σε άλλες φάσεις θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο εύστοχοι εμείς».

Για το αν δημιουργούν προβληματισμό οι ήττες: «Ναι σίγουρα μας προβληματίζει. Μια ομάδα όπως εμείς, που ήμασταν πρώτοι για καιρό στη βαθμολογία, προβληματίζεται. Όχι όμως κάτι περισσότερο. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος. Είμαστε πολύ καλή ομάδα, είναι φυσιολογικό ότι θα αντιδράσουμε».

Για το αν θεωρεί φυσιολογική την κοιλιά που έχει κάνει η ομάδα: «Όχι δεν είναι. Δεν παύει όμως να είναι μια κακή περίοδος για εμάς και βάσει των αποτελεσμάτων».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς