17.9 C
Athens

Ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται για την απόκτηση του Γκουστάβο Ενρίκε, σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους

Οι Βραζιλιάνοι ρίχνουν στο... μεταγραφικό τραπέζι του Ολυμπιακού την περίπτωση του Γκουστάβο Ενρίκε που αγωνίζεται ως δανεικός στη Φενέρμπαχτσε, με τον μάνατζερ του παίκτη να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον (και) των Ερυθρολεύκων

Ο Ολυμπιακός περιμένει το απόγευμα της Δευτέρας (30/1) τον Σέρχι Κανός στην Ελλάδα για την οριστικοποίηση της απόκτησής του για την ενίσχυση στη μεσοεπιθετική του γραμμή και την ίδια στιγμή με την πίεση του χρόνου -αύριο ολοκληρώνονται οι μεταγραφές- ψάχνεται και για έναν στόπερ, με το όνομα του Βραζιλιάνου Γκουστάβο Ενρίκε να είναι το τελευταία που προκύπτει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με βραζιλιάνικα δημοσιεύματα, που επικαλούνται πληροφορίες από την πλευρά του ατζέντη του παίκτη, οι Πειραιώτες διαπραγματεύονται με Φλαμένγκο και Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του 29χρονου υψηλόσωμου (1,96μ.) στόπερ, ο οποίος από το καλοκαίρι αγωνίζεται ως δανεικός στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Όπως αναφέρουν τα ίδια ρεπορτάζ (και στην Τουρκία) ο Ολυμπιακός είναι ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για την υπογραφή του Ενρίκε, με τη Φενέρ να μην τον υπολογίζει για το υπόλοιπο της χρονιάς. Στο… κόλπο για την απόκτησή του βρίσκονται επίσης και οι Γκρέμιο και Σάντος.

Μέχρι τώρα, με τη φανέλα της Φενέρ, ο 29χρονος σέντερ μπακ μετράει 22 συμμετοχές, με 3 γκολ και 1 ασίστ στην Τουρκία.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς