20.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Στις 19.30 έρχεται ο Σέρχι Κανός

Ο Σέρχι Κανός προσγειώνεται στην Αθήνα στις 19.30 προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Σέρχι Κανός στον Ολυμπιακό καθώς οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν φτάσει σε συμφωνία με την Μπρέντφορντ και ο Ισπανός φτάνει απόψε στην Αθήνα (19.30) προκειμένου να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες με τους Ερυθρόλευκους, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Οι Πειραιώτες κινήθηκαν μεθοδικά για τον Ισπανό και ετοιμάζονται να κάνουν δικό τους έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί αμέσως να κάνει τη διαφορά και βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία.

Ο Ισπανός εξτρέμ πραγματοποίησε μία γεμάτη σεζόν πέρσι στην Premier League, έχοντας σε 35 συμμετοχές 4 γκολ και 2 ασίστ. Τη φετινή χρονιά λόγω της άρνησής του να υπογράψει νέο συμβόλαιο, ο 25χρονος μετρά μόλις 6 συμμετοχές.

Ο Κανός έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα το 2010 και παρέμεινε εκεί μια τριετία, μέχρι το 2013 να μετακομίσει, στα 16 του, σε αυτές της Λίβερπουλ.

Τη σεζόν 2015/16 έπαιξε δανεικός στην Μπρέντφορντ, ενώ το καλοκαίρι του 2016 πήγε για 3 εκατ. ευρώ στη Νόριτς. Έναν χρόνο μετά, το 2017, επέστρεψε για 2,9 εκατ. ευρώ στην Μπρέντφορντ και από τότε έχει γίνει αναπόσπαστο μέλος του συλλόγου.

Ο ποδοσφαιριστής που κλείνει τα 26 του χρόνια σε λίγες ημέρες (2/2), έχει περάσει από όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας, αλλά δεν έχει καταφέρει να καταγράψει συμμετοχή στην ανδρών.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς