16.8 C
Athens

Ματ Τόμας, ο 9ος ξένος του Παναθηναϊκού

Αυξάνονται και πληθύνονται οι ξένοι στον Παναθηναϊκό με τον Ματ Τόμας να αποτελεί τον 9ο στο ρόστερ των Πρασίνων, εφόσον η υπόθεση αποδέσμευσης του Άντριους έχει οδηγηθεί σε αδιέξοδο

Σε συμφωνία με τον Ματ Τόμας (29 χρονών, 1.93 μέτρα) έφτασε ο Παναθηναϊκός, με τον Αμερικανό γκαρντ να γίνεται παίκτης του τριφυλλιού για τους επόμενους 6 μήνες με προοπτική ανανέωσης μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Τα πράσινα προβάρει ο Ματ Τόμας. Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι με προοπτική ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο. Μάλιστα δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα ο παίκτης να ανακοινωθεί από τους Πράσινους.

Μετά το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τον Νέιπιερ ( ανακοινώθηκε από την Αρμάνι Μιλάνο), το τριφύλλι έστρεψε το βλέμμα του προς τον 29χρονο γκαρντ και κατάφερε τελικά να έρθει σε συμφωνία μαζί του.

Με την απόκτηση του Τόμας ο Παναθηναϊκός έχει πλέον 9 ξένους στο ρόστερ του, αφού πέραν του Αμερικανού έχει ακόμα τους εξής: Νέιτ Γουόλτερς, Πάρις Λι, Μάριους Γκριγκόνις, Ματέους Πονίτκα, Ντουέιν Μπέικον, Ντέρικ Γουίλιαμς, Αρτούρας Γκουντάιτις και Άντριου Άντριους. Ο τελευταίος πάντως έχει τεθεί εκτός ομάδας, αν και παραμένει δηλωμένος στην Basket League, αφού έχει αρνηθεί να υπογράψει το σχετικό έγγραφο για να αντικατασταθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς