13.2 C
Athens

Ράντονιτς: Ο Άντριους δεν έχει υπογράψει το χαρτί για να βγει από το ρόστερ, χαρούμενος αν υπογράφαμε τον Μήτογλου

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν μπορεί να βγει ο Άντριους από το ρόστερ της Basket League και αναφέρθηκε στον Ματ Τόμας αλλά και στον Ντίνο Μήτογλου

Ο Παναθηναϊκός είχε μια εύκολη μέρα απέναντι στον Ιωνικό και ο Ντέγιαν Ράντονιτς στις δηλώσεις του στάθηκε στα μεταγραφικά ζητήματα.

Ο προπονητής των Πρασίνων μίλησε για την περίπτωση του Ματ Τομας, αναφέροντας πως θα φανεί στις επόμενες ημέρες πως θα εξελιχθεί η κατάσταση, ενώ δεν έκρυψε τον θαυμασμό του προς τον Ντίνο Μήτογλου, τον οποίο όπως είπε αν υπέγραψε αύριο ο σύλλογος θα ήταν πολύ χαρούμενος.

Παράλληλα μίλησε και για τον Άντριου Άντριους που δεν υπολογίζεται εδώ και καιρό, εξηγώντας τον λόγο που είναι ακόμη δηλωμένος στην Basket League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον Ιωνικό: «Είχαμε καλή προσέγγιση από την αρχή. Ήταν σημαντικό γι αυτό το παιχνίδι. Δώσαμε επίσης αρκετά λεπτά στον Αλέξανδρο Σαμοντούροβ και τν Νεοκλή Αβδάλα, που είναι σημαντικό για τον σύλλογο, αλλά και για μένα. Εύχομαι να έχω περισσότερες τέτοιες αφορμές στο μέλλον, για να πάρουν κι άλλα λεπτά. Ήταν μια καλή ευκαιρία για να μοιράσουμε τον χρόνο, γιατί όλοι τη σεζόν παίζουμε με πολύ μικρό ροτέισον. Το πρόγραμμα που έχουμε είναι πολύ σκληρό».

Για τον Ματ Τόμας: «Τι μπορώ να πω για αυτόν; Είναι ένας καλός παίκτης. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Δεν υπάρχει κάποια απάντηση ως τώρα για το θέμα».

Για τους δυνητικά εννέα ξένους που θα έχει ο Παναθηναϊκός: «Έχουμε πρόβλημα με το θέμα των ξένων. Οι αλλαγές είναι μόνο τρεις. Μία αλλαγή μπορεί να κάνουμε στο προσεχές διάστημα, μία ακόμη πιο μετά. Πριν από το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ θα αποφασίσουμε ποιος θα παίξει. Με τους τραυματισμούς που έχουμε είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα».

Για το κομμάτι των μεταγραφών: «Αυτή την στιγμή η αγορά δεν είναι τόσο καλή, δεν έχει πολλούς παίκτες. Πρέπει να συμπεριλάβουμε αυτό υπόψιν, όπως τα προβλήματα που έχουμε στην ομάδα. Σε σχέση με αυτά που έχουμε και χρειαζόμαστε, πιστεύω πως ένας παίκτης σαν τον Ματ Τόμας μπορεί να μας βοηθήσει. Επίσης, θα ήμουν πολύ χαρούμενος, για παράδειγμα, αν μπορούσαμε αύριο να υπογράψουμε τον Ντίνο Μήτογλου για να παίξει για μας».

Για τον Άντριου Άντριους: «Είναι εκτός ομάδας εδώ και σχεδόν τρεις μήνες. Δεν έχει υπογράψει το χαρτί για να βγει από το ρόστερ της Basket League».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς