21.4 C
Athens

Πάρντιου: Μίλησα με τον διαιτητή για το δεύτερο γκολ, ελπίζω να έχουμε επιστροφές ποδοσφαιριστών

Για τη συνομιλία που είχε με τον διαιτητή μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ μίλησε ο Άλαν Πάρντιου, που στάθηκε στις αρκετές απουσίες των ποδοσφαιριστών και στις επιστροφές που ελπίζει να έχει την επόμενη εβδομάδα.

Ο Άρης έφυγε ηττημένος από την OPAP ARENA, με τον Άλαν Πάρντιου να πιάνει, όπως είπε, συζήτηση μετά το τέλος του ματς με τον διαιτητή για το δεύτερο γκολ της Ένωσης.

ΑΕΚ – Άρης 3-0: Την Τετάρτη ευνοημένος και την Κυριακή σφαγμένος (vid)

Παράλληλα στάθηκε στη φρεσκάδα που είχαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έναντι των δικών του, ενώ όπως είπε ελπίζει να έχει επιστροφές ποδοσφαιριστών ενόψει της επόμενης αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το τι είπε με τον διαιτητή μετά τη λήξη της αναμέτρησης: «Μου έδωσε το χέρι και απλώς μιλούσαμε για τη φάση του δεύτερου γκολ της ΑΕΚ».

Για την εικόνα του αγώνα: «Η ΑΕΚ είχε μεγαλύτερη φρεσκάδα, είχαμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε όπως θα θέλαμε. Ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να έχουμε αρκετές επιστροφές βασικών ποδοσφαιριστών που μας έλειψαν αρκετά. Το πιο σημαντικό είναι πως έχουμε δύσκολη συνέχεια με πολλά παιχνίδια».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς