23.3 C
Athens

Η Αρμάνι Μιλάνο ανακοίνωσε τον Νέιπιερ που κυνήγησε ο Παναθηναϊκός

Η Αρμάνι Μιλάνο δεν καταθέτει τα όπλα στην προσπάθεια που κάνει να βελτιώσει την αγωνιστική της εικόνα και ταυτόχρονα να διεκδικήσει καλύτερο πλασάρισμα στη EuroLeague έπειτα από 21 αγωνιστικές με απογοητευτική παρουσία και ρεκόρ.

Οι πληροφορίες που την ήθελαν να αποκτά τον Σαμπάζ Νέιπιερ επιβεβαιώθηκαν με τον πιο επίσημο τρόπο το Σάββατο (28/1) καθώς οι Μιλανέζοι ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του Πορτορικανού γκαρντ ο οποίος απέρριψε τον Παναθηναϊκό από τον οποίο είχε πρόταση.

Ο Πορτορικανός γκαρντ ξεκίνησε την περσινή σεζόν στη Ζενίτ, ωστόσο η παρουσία του στην Αγία Πετρούπολη ήταν σύντομη, καθώς αρχικά τραυματίστηκε στον αστράγαλο και τελικά αποχώρησε τον Φεβρουάριο μετά την απαγόρευση της συμμετοχής των ρωσικών ομάδων στην Euroleague λόγω της εισβολής στην Ουκρανία.

Ο 31χρονος υπέγραψε έπειτα σε ομάδα του Μεξικό, τους Capitanes de Ciudad de Mexico, που αγωνίζονται και στην G-League, με τους οποίους φέτος είχε μ.ό. 16.7 πόντους, 4.6 ασίστ και 2.6 ριμπάουντ. Αγωνίστηκε μάλιστα τα ξημερώματα της Δευτέρας με τους Καπιτάνες κόντρα στους Σάντα Κρουζ Γουόριορς, τελειώνοντας το ματς με 29 πόντους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς