17.6 C
Athens

Οι Ισπανοί μιλούν για επικείμενη συμφωνία της Αρμάνι με τον Νέιπιερ που θέλει ο Παναθηναϊκός

Μπορεί πρόσφατα ο Έτορε Μεσίνα να έριξε… λευκή πετσέτα στη EuroLeague με δηλώσεις του ωστόσο η πραγματικότητα φαίνεται πως είναι διαφορετική για την Αρμάνι Μιλάνο αν ισχύουν τα τελευταία δημοσιεύματα που θέλουν τους Ιταλούς να προχωρούν σε συμφωνία με τον Σαμπάζ Νέιπιερ που διεκδικεί ο Παναθηναϊκός!

Οι Πράσινοι ενδιαφέρονται πολύ ζεστά για τον παίκτη ωστόσο η κατάσταση έχει αρχίσει να περιπλέκεται σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα. Κι αυτό γιατί όπως αποκαλύπτει το encestando.es, ο Πορτορικανός βρίσκεται μια ανάσα από την ιταλική ομάδα που αγωνίζεται στην περιφέρεια χωρίς τον τραυματία Κέβιν Πάνγκος εδώ και δύο μήνες!

Ο Πορτορικανός γκαρντ ξεκίνησε την περσινή σεζόν στη Ζενίτ, ωστόσο η παρουσία του στην Αγία Πετρούπολη ήταν σύντομη, καθώς αρχικά τραυματίστηκε στον αστράγαλο και τελικά αποχώρησε τον Φεβρουάριο μετά την απαγόρευση της συμμετοχής των ρωσικών ομάδων στην Euroleague λόγω της εισβολής στην Ουκρανία.

Ο 31χρονος υπέγραψε έπειτα σε ομάδα του Μεξικό, τους Capitanes de Ciudad de Mexico, που αγωνίζονται και στην G-League, με τους οποίους φέτος έχει μ.ό. 16.7 πόντους, 4.6 ασίστ και 2.6 ριμπάουντ. Αγωνίστηκε μάλιστα τα ξημερώματα της Δευτέρας με τους Καπιτάνες κόντρα στους Σάντα Κρουζ Γουόριορς, τελειώνοντας το ματς με 29 πόντους.

O Nέιπιερ έχει κατακτήσει δύο φορές τον τίτλο στο NCAA με το Κολέγιο του Κονέκτικατ, ενώ το 2014 επελέγη στο Νο 24 του draft από τους Σάρλοτ Χόρνετς. Στη θητεία του στο ΝΒΑ έχει αγωνιστεί σε 354 παιχνίδια παίζοντας σε Μαϊάμι, Ορλάντο, Πόρτλαντ, Μπρούκλιν, Μινεσότα και Ουάσινγκτον.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς