19.9 C
Athens

Λουτσέσκου: Ο ΠΑΟ μας κλωτσούσε ξανά και ξανά, απίστευτο που δεν αποβλήθηκε ο Κουρμπέλης

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε λόγο για ανοχή του διαιτητή στο σκληρό παιχνίδι του Παναθηναϊκού, ενώ χαρακτήρισε ανεξήγητο το γεγονός ότι δεν αποβλήθηκε ο Κουρμπέλης

Τα έντονα παράπονά του για τη διαιτησία εξέφρασε για μία ακόμα φορά μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που είδε την ομάδα του να φεύγει με την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου από το «Απ. Νικολαΐδης».

Λουτσέσκου: Η αγριότητα του Παναθηναϊκού υποστηρίχθηκε από τους διαιτητές, έτσι είναι κάθε φορά που παίζουμε με αθηναϊκές ομάδες

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε λόγο για ανοχή του διαιτητή στην άμυνα των αντιπάλων, ενώ χαρακτήρισε απίστευτο το γεγονός ότι δεν αποβλήθηκε ο Κουρμπέλης:

«Απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν μπορούμε να μιλάμε ποτέ για εύκολη πρόκριση, ειδικά μετά από αυτή τη σειρά αγώνων που προηγήθηκαν. Εμείς ήρθαμε από μια σημαντική νίκη, ήμασταν ενθουσιώδεις και θα μπορούσαμε να χάσουμε την ένταση στο παιχνίδι μας, ενώ ο Παναθηναϊκός έψαχνε την αντίδραση.

Ο αντίπαλος είχε τη στήριξη του κόσμου, αλλά και του διαιτητή, που έδωσε στον Παναθηναϊκό τη δυνατότητα να μας κλωτσά ξανά και ξανά, κάτι που μπορεί να δώσει αυτοπεποίθηση στον αντίπαλο. Αλλά η ομάδα αντέδρασε με μαχητικότητα ως το τέλος. Δεν ξέρω πόσα φάουλ έκανε ο Κουρμπέλης, είναι απίστευτο το γεγονός ότι δεν είδε την κόκκινη κάρτα. Είναι κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω, αλλά είμαι ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών μου στο γήπεδο.

Ανεξάρτητα από το τι συνέβη σε αυτά τα τρία παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες, με ένταση στο παιχνίδι της, στην οποία έχει γίνει τεράστια δουλειά και δεν είναι αντίπαλος που αντιμετωπίζεις εύκολα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς