16.1 C
Athens

Τζολάκης: Είχα αναλύσει τον Γκρέι, πίστευα πως θα αλλάξει γωνία και το ένστικτο λειτούργησε

Ο πρωταγωνιστής της πρόκρισης του Ολυμπιακού στο Χαριλάου, Κωνσταντίνος Τζολάκης, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο «διάβασε» τον Γκρέι και τον σταμάτησε στο πέναλτι

Στην κάμερα του Olympiacos FC μίλησε ο Κώστας Τζολάκης, ο οποίος αποκάλυψε πως λειτούργησε με το ένστικτο στο πέναλτι του Γκρέι και δικαιώθηκε.

Ο 20χρονος τερματοφύλακας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στην πρόκριση επί του Άρη, αφού με το σκορ στο 0-0 έπιασε το πέναλτι του Γκρέι και κράτησε ορθάνοιχτο τον δρόμο για την πρόκριση που τελικά ήρθε.

Άρης – Ολυμπιακός 0-1: Τζολάκης και Ελ Αραμπί ξεφτίλισαν κάφρους και εξυγίανση (vid)

Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Olympiacos FC, αποκάλυψε πως είχε αναλύσει τις εκτελέσεις πέναλτι του επιθετικού του Άρη και πίστευε πως θα επιλέξει διαφορετική γωνία από αυτή που είχε επιλέξει την τελευταία φορά σε εκτέλεση πέναλτι. Όπως είπε το ένστικτό λειτούργησε και κράτησε απαραβίαστη την εστία του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Το ματς στο Κύπελλο με τον Άρη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να πάρει τη νίκη και την πρόκριση».

Τις πιο σημαντικές του επεμβάσεις: «Το πέναλτι είναι ζωτικής σημασίας γιατί είναι ένα σημείο που έχουμε μείνει με 10 παίκτες και εάν δεχθούμε το γκολ μετά λογικά το παιχνίδι θα πήγαινε στην παράταση. Και πιστεύω και η επέμβαση στο 45′ είναι αρκετά σημαντική».

Την απόκρουση στο πέναλτι του Γκρέι: «Το πίστευα. Είχαμε αναλύσει και με τον προπονητή τερματοφυλάκων και με τους αναλυτές τον Γκρέι. Πίστευα ότι θα αλλάξει γωνία σε σχέση με το προηγούμενο πέναλτι. Το ένστικτο λειτούργησε και όλοι είμαστε χαρούμενοι που προκριθήκαμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς