22.8 C
Athens

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των δύο σπουδαίων ημιτελικών στο Κύπελλο

Τότε παίζουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τις δύο ομάδες να συγκρούονται συνολικά τρεις φορές σε διάστημα ενός μήνα για δύο διοργανώσεις

Ο Ολυμπιακός πέρασε με Τζολάκη και Ελ Αραμπί από το «Κλεάνθης Βικελίδης» ρίχνοντας για άλλη μία χρονιά στο καναβάτσο τον Άρη για τη διοργάνωση του Κυπέλλου, με τους Ερυθρόλευκους να πέφτουν πάνω στην ΑΕΚ στα ημιτελικά του θεσμού σε δύο ματς-φωτιά με φόντο τον τελικό Μαϊου.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των δύο σπουδαίων ημιτελικών είναι ήδη γνωστές και μένει να προγραμματιστεί η ακριβής ημέρα έναρξης σε Καραϊσκάκη και OPAP Arena.

Πάντως, το μόνο βέβαιο είναι ότι το πρώτο ματς βάσει κλήρωσης θα γίνει στην έδρα της Ένωσης, το τριήμερο 7-9 Φεβρουαρίου, ενώ η μεγάλη ρεβάνς έχει προγραμματιστεί για το τριήμερο 28/2-2/3 στον Πειραιά.

Να τονιστεί ότι 11 ή 12 Μαρτίου οι δυο τους θα αναμετρηθούν στη νεόχτιστη έδρα της Ένωσης για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Super League, άρα 3 ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ σε διάστημα ενός μήνα.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς