21.4 C
Athens

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στη ρεβάνς του Βικελίδης θα έχει εκπλήξεις, αλλαγές και επιστροφές

Ο Ολυμπιακός θέλει να σφραγίσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας μέσα από τη λάβα του Χαριλάου, με τον Μίτσελ να ετοιμάζει μία ενδεκάδα ειδικών συνθηκών με αρκετές εκπλήξεις κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τη μεγάλη ρεβάνς με τον Άρη στα πλαίσια των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους Ερυθρολεύκους να κουβαλούν το προβάδισμα (1-0) από το πρώτο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι Πειραιώτες πάνε στο Χαριλάου με σκοπό να επιστρέψουν στις νίκες που μάλιστα θα συνοδευτεί και με την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, μόλις τρεις ημέρες μετά την «σκληρή» γκέλα στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα.

Δοκιμασία χαρακτήρα για τη δουλειά του Μίτσελ και την ομάδα που έχει βελτιώσει

Βέβαια, το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα ναι, με τους Θεσσαλονικείς να διψάνε για διάκριση αλλά να μην έχουν στη διάθεσή τους τον Ντάνιελ Μαντσίνι που συνεχίζει στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, θα έχουν τον κόσμο τους με το γήπεδο να αναμένεται κατάμεστο από 22.000 οπαδούς των Κιτρίνων.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίτσελ γνωρίζει από την Τρίτη ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Ραμόν που ανακοινώθηκε μόλις το περασμένο Σάββατο να βρίσκεται στη διάθεσή του, αλλά να μην είναι σε θέση να ξεκινήσει το ματς.

Γι’ αυτό, στη συγκεκριμένη θέση αναμένεται να ξεκινήσει όπως και στο πρώτο ματς ο Μάριος Βρουσάι, με τον Ροντινέι στο άλλο άκρο και τους Σισέ – Ντόη ως δίδυμο στην άμυνα, εκτός κι αν προτιμηθεί η εμπειρία του Σωκράτη.

Ο Πασχαλάκης διεκδικεί τη θέση του Τζολάκη που μέχρι σήμερα έπαιρνε όλα τα ματς στο Κύπελλο, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι επιλογές στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Εκεί όπου το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει και οι σκέψεις του Μίτσελ είναι πολλές. Το πλάνο που φαίνεται να προκρίνεται στο μυαλό του Ισπανού τεχνικού είναι αυτό με τους Σαμασέκου και Εμβιλά στα χαφ, τον Βαλμπουενά σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους, από τη στιγμή που ο Χάμες αισθάνεται ακόμα κάποιες μικροενοχλήσεις και δεν είναι σε θέση να βγάλει 90λεπτο, και τους Μασούρα – Μπιέλ στα άκρα.

Μοναδικός προωθημένος θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Σέντρικ Μπακαμπού αντί του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Σέντρα στις 19:30 στο «καυτό» Κλεάνθης Βικελίδης, με διαιτητή τον Ούγγρο Ίστβαν Βαντ και VAR τον συμπατριώτη του, Κούλτσαρ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς