16.2 C
Athens

Οριστικό: Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Μαντσίνι, υπογράφει μέχρι το 2026 ο Αργεντινός

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την εν Ελλάδι καριέρα του ο Ντάνιελ Μαντσίνι - Οι λεπτομέρειες του deal των Πρασίνων με τον Άρη και η άρνηση του Αργεντινού να αγωνιστεί στην αποψινή ρεβάνς των Κιτρίνων με τον Ολυμπιακό

Τελικά, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Αυτό ίσχυσε και στην περίπτωση του Ντάνιελ Μαντσίνι, με τον Αργεντινό άσο να αποχαιρετά τον Άρη και τη Θεσσαλονίκη έπειτα από σχεδόν 4 χρόνια με προορισμό την πρωτεύουσα για χάρη του Παναθηναϊκού.

Η συμφωνία των… τριών πλευρών είναι πλέον οριστική κι αναμένεται να γίνει κι επίσημη μέσα στη μέρα (25/1) με τον 26χρονο εξτρέμ να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2026 με τους Πράσινους με ετήσιες απολαβές κοντά στις 700.000 ευρώ (σχεδόν τα διπλάσια χρήματα από αυτά που έπαιρνε στον Άρη).

Παράλληλα, οι Κίτρινοι θα βάλουν στα ταμεία τους το ποσό των 2,3 εκατομμυρίων ευρών, με το συνολικό κόστος της μεταγραφής Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό να ακουμπά τα 3 εκατομμύρια, με τη γαλλική Μπορντό να κατέχει το 20% των δικαιωμάτων από το ποσό που δαπανήθηκε.

Σημειώνεται ότι ο Μαντσίνι δεν υπολογίζεται για τη σημερινή ρεβάνς Κυπέλλου ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό, παρότι χθες δηλώθηκε στην αποστολή των Θεσσαλονικέων, με τον ίδιο να πιέζει για τη μεταγραφή του και να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, επιδιώκοντας να αγωνιστεί ακόμα κι αύριο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, στο κρίσιμο ματς με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του θεσμού.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς