22.5 C
Athens

Κόουλμαν: Σίγουρα θα μπορούσαμε τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό

Ο Ατρόμητος πήρε σπουδαίο βαθμό απέναντι στον Ολυμπιακό και σύμφωνα με τον προπονητή του, Κρις Κόουλμαν, θα μπορούσε να πάρει μέχρι και τη νίκη.

Οι Περιστεριώτες πανηγύρισαν έναν σημαντικό βαθμό απέναντι στον Ολυμπιακό, γεγονός που άφησε ικανοποιημένο τον Κρις Κόουλμαν.

Ατρόμητος – Ολυμπιακός 1-1: Χάθηκε ευκαιρία στο Περιστέρι

Παρόλα αυτά ο Ουαλός τεχνικός δεν έκρυψε την πεποίθηση του πως η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 Για το ματς: «Σίγουρα θα μπορούσαμε τη νίκη. Κάναμε καλό ματς απέναντι σε μια ομάδα με εξαιρετική ποιότητα. Πιεστήκαμε, αλλά δείξαμε προσωπικότητα και ανταπεξήλθαμε».

Για το αν έχει σημασία η εμφάνιση από το αποτέλεσμα: «Μερικές φορές η εμφάνιση είναι πιο σημαντική από το αποτέλεσμα και χτίζουν τον σύνδεσμο της ομάδας και του κόσμου. Όταν έρχονται και βλέπουν τη δουλειά που κάνουμε, μας κάνει να θέλουμε να δουλέψουμε σε αυτή την κατεύθυνση».

Για το αν προλαβαίνει ο Ατρόμητος τα playoffs: «Υπάρχουν διαθέσιμοι πόντοι. Αλλά μην ξεχνάμε ότι έχουμε πολλά παιχνίδια να δώσουμε. Πριν τα Χριστούγεννα ήμασταν εννέα βαθμούς πίσω, τώρα είμαστε πόντους πίσω. Συγκεντρωνόμαστε για το ματς με τον ΠΑΣ, μια πολύ δυσκολοκατάβλητη ομάδα που είναι σε καλή φόρμα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς