16.6 C
Athens

Προανήγγειλε μεταγραφή ο Ράντονιτς: «Έχουμε βρει παίκτη, ελπίζω την άλλη εβδομάδα να τον έχουμε»

Αποκαλυπτικός ήταν στη συνέντευξη Τύπου ο Ντέγιαν Ράντονιτς που… προανήγγειλε μεταγραφή, καθώς δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός έχει βρει παίκτη και ελπίζει την άλλη εβδομάδα να είναι μαζί τους.

Οι Πράσινοι πέρασαν με μεγάλη δυσκολία από το Λαύριο και συνέχισαν να απογοητεύουν με τις εμφανίσεις του.

Λαύριο – Παναθηναϊκός 84-86: Ο Λι σκότωσε τους… «αυτόχειρες» του Σερέλη

Στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του τριφυλλιού αποκάλυψε πως έχει βρεθεί παίκτης για μεταγραφική ενίσχυση και ελπίζει να είναι την άλλη εβδομάδα μαζί τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ελπίζω να έχουμε περισσότερους παίκτες στη διάθεσή μας στις προπονήσεις της επόμενης εβδομάδας, ενόψει του ματς με τη Ζάλγκιρις. Επίσης ελπίζω να έχουμε έναν νέο παίκτη, έχουμε βρει έναν και ελπίζω να τον έχουμε την άλλη εβδομάδα».

Για το ματς: «Ξεκινήσαμε άσχημα αμυντικά στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά βελτιωθήκαμε στο δεύτερο. Στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου δεν ήμασταν καλοί ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση. Στο τέλος θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει το ματς μια κατοχή νωρίτερα.

Τελικά τα καταφέραμε με το καλάθι και την καλή άμυνα του Λι. Το πρόγραμμα είναι πολύ σκληρό. Την Πέμπτη είχαμε ένα δύσκολο ματς με τη Βίρτους. Είναι επίσης δύσκολο να παίζεις με τόσο μικρό ροτέισον, όπως εμείς σήμερα, αφού πολλοί παίκτες δεν ήταν διαθέσιμοι.

Παίξαμε τόσο όσο για τη νίκη και αυτό είναι σημαντικό για εμάς. Το Λαύριο έκανε επίσης πολύ καλό παιχνίδι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς