21.2 C
Athens

Πάρντιου: Πήραμε αυτοπεποίθηση για Ολυμπιακό, η ατμόσφαιρα στο «Βικελίδης» θα κάνει τη διαφορά

Ο Άλαν Πάρντιου εμφανίστηκε απολύτως ευχαριστημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του κόντρα στον Βόλο και τόνισε πως η νίκη έδωσε ψυχολογία ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Οι Κίτρινοι με τον Μανού Γκαρθία σε τρελά κέφια δεν βρήκαν αντίσταση από την ομάδα της Μαγνησίας κι επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα.

Άρης – Βόλος 3-0: Ο μαγικός Μανού Γκαρθία τον έστειλε ξανά στην 5η θέση

Ο Άλαν Πάρντιου αποθέωσε στις δηλώσεις του τον Ισπανό χαφ που πέτυχε και τα τρία τέρματα της ομάδας του, ενώ δεν είχε κανένα παράπονο και από τη συνολική εικόνα.

Παράλληλα τόνισε πως η νίκη έδωσε ψυχολογία ενόψει της ρεβάνς του κυπέλλου κόντρα στους Ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είχαμε ένα καλό σχέδιο στο πως να τους αντιμετωπίσουμε. Όλοι έκαναν καταπληκτική δουλειά απόψε. Ο Μάνου ειδικά, επειδή το χρειαζόμασταν και το χρειαζόταν. Είναι μια μεγάλη επένδυση για την ομάδα μας. Χρειαζόταν ένα γκολ για να απελευθερωθεί. Φανταστικό το χατ-τρικ. Όλα τα εύσημα σε αυτόν».

Για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό: «Όταν δεις τα παιχνίδια που έχουμε παίξει, ήταν το σημερινό και της Τετάρτης. Κάναμε αξιοπρεπή δουλειά και τώρα πρέπει να τελειώσουμε αυτή τη δουλειά γιατί αυτό το μέρος (σ.σ. Κλεάνθης Βικελίδης) και η ατμόσφαιρα θα κάνει τη διαφορά για εμάς. Πήραμε αυτοπεποίθηση σήμερα».

Για το γεγονός ότι ο Άρης σκόραρε τρία γκολ: «Παίξαμε πολύ καλά. Τα γκολ παίρνουν τη πίεση από πάνω μας. Η αυτοπεποίθηση μας ήταν καλή, αλλά σήμερα ακόμα καλύτερη. Απογοητευτικό το ότι δεν σκοράραμε από στατική φάση».

Για το αν θυμάται το παιχνίδι του Μάνου Γκαρθία εναντίον του, στην Αγγλία: «Ήταν ένας νεαρός παίκτης τότε και είναι προνόμιο να είναι εδώ τώρα. Όλη η δουλειά του ήταν πολύ καλή, του έλειπε το σκοράρισμα και θα δούμε άλλο παίκτη τώρα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς