20.5 C
Athens

Κρίσταλ Πάλας – Νιούκαστλ 0-0: Μπλόκαραν επιθετικά και έμειναν στο μηδέν στο Λονδίνο

Μπλόκο στη Νιούκαστλ έβαλε η Κρίσταλ Πάλας, η οποία την υποχρέωσε σε ισοπαλία με 0-0 και δεν την άφησε να μείνει μόνη της στην τρίτη θέση της Premier League.

Η φιλοξενούμενη σήμερα Νιούκαστλ κόλλησε επιθετικά, καθώς ενώ κατάφερε να έχει τον έλεγχο του αγώνα για 90 λεπτά, δεν είχε ψυχραιμία και φαντασία στην τελική προσπάθεια. Έτσι μοιραία δεν μπόρεσε ποτέ να βρει το τέρμα που πιθανόν θα της έδινε τη νίκη. Μάλιστα κινδύνεψε ακόμη και να χάσει από μια ανύποπτη φάση, αλλά είχε φύλακα άγγελο τον Πόουπ.

Η Νιούκαστλ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε μόλις στο 6ο λεπτό με το σουτ του Αλμιρόν από πλεονεκτικό σημείο να περνάει άουτ.

Οι Καρακάξες φαινόταν σαφώς ανώτερες, αλλά και πως το θέλουν πιο πολύ και συνέχισαν να κυριαρχούν στο πρώτο μέρος. Πολλές φάσεις όμως δεν ερχόταν, με τον Ζοέλιτον στο 23′ να πλασάρει αδύναμα και να μην ανησυχεί τον Γκουαΐτα.

Οι γηπεδούχοι είχαν μια παθητική στάση και κατάφεραν να κάνουν για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία τους στο 45′, με το σουτ Εντουάρ από το ύψος της μεγάλη περιοχής να φεύγει κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και στο δεύτερο μέρος αλλά το πρόβλημα στην τελική προσπάθεια έγινε ακόμη μεγαλύτερο και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ποτέ σοβαρά.

Μάλιστα στο 73ο λεπτό κινδύνεψαν να μείνουν και πίσω στο σκορ, όταν ο Ματετά έπιασε δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα είχε πορεία προς το «Γ» της εστίας. Ο Πόουπ όμως με μία φοβερή εκτίναξη κράτησε το «0» για την ομάδα του.

Η εικόνα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, η κεφαλιά του Ισάακ δεν δυσκόλεψε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων στο 82′ και το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 21ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 21/1

Λίβερπουλ – Τσέλσι 0-0

Γουέστ Χαμ – Έβερτον 2-0 (34′, 41′ Μπόουεν)

Λέστερ – Μπράιτον 2-2 (38′ Ολμπράιτον, 63′ Μπαρνς / 27′ Μιτόμα, 88′ Φέργκιουσον)

Μπόρνμουθ – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-1 (28′ Άντονι / 84′ Σάριτζ)

Σαουθάμπτον – Άστον Βίλα 0-1 (77′ Γουότκινς)

Κρίσταλ Πάλας – Νιούκαστλ 0-0

Κυριακή (22/1)

Λιντς – Μπρέντφορντ (16:00)

Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς (16:00)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς