18.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Ημέρα υπογραφών για τον Ραμόν, ποιος ο ρόλος του Ροντινέι στη μεταγραφή του

Ο 21χρονος Βραζιλιάνος μπακ γνωρίζει πολύ καλά πού ήρθε και δηλώνει έτοιμος για δράση - Το συμβόλαιο που θα υπογράψει με τους Πειραιώτες, το άνοιγμα του Ολυμπιακού στη Βραζιλία και ο... agent Ροντινέι

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής (20/1) ο Ραμόν Ράμος Λίμα για χάρη του Ολυμπιακού, με τον οποίο έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο 4,5 ετών κι αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας (21/1) από τους Πειραιώτες.

Ραμόν: Είμαι πανευτυχής που θα αγωνιστώ στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας

Ο 21χρονος Βραζιλιάνος μπακ έδειξε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος γι’ αυτή τη νέα δοκιμασία στην καριέρα του και γνωρίζει καλά πού ήρθε. Μέσα στο Σάββατο, κι αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα ανακοινωθεί από τους πρωταθλητές Ελλάδας και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μίτσελ, καθώς έχει αγωνιστικό ρυθμό στα πόδια του από την προετοιμασία με τη Φλαμένγκο.

Οι Ερυθρόλευκοι δείχνουν μία ιδιαίτερη προτίμηση φέτος στη «Φλα» και γενικότερα το πρωτάθλημα Βραζιλίας, με τον Ροντινέι να έχει θετική εισήγηση στη μεταγραφή του άλλοτε συμπαίκτη του στη Φλαμένγκο, γνωρίζοντας καλύτερα από κάθε άλλον στο Λιμάνι τις αγωνιστικές του δυνατότητες.

Μάλιστα οι δυο τους εκπροσωπούνται από το ίδιο μανατζερικό γραφείο, με τον Ολυμπιακό να έχει απλώσει για τα καλά τα δίχτυα του στην χώρα της σάμπα και του Πελέ, με την ελπίδα ότι στο πρόσωπο του Ραμόν θα πετύχει «διάνα», όπως με τον Ροντινέι, που δεν άργησε να πάρει σπίτι του τη φανέλα βασικού.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς