18.2 C
Athens

Ραμόν: Είμαι πανευτυχής που θα αγωνιστώ στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ έφτασε στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό και στις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά που θα φορέσει τη φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας της χώρας

Πανευτυχής για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ραμόν Λίμα σε μια μικρή τοποθέτηση που έκανε κατά την αποχώρηση του από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο Ραμόν βρίσκεται έφτασε την Παρασκευή (20/1) στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού και το Σάββατο αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών.

Ο Ραμόν έφτασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό

Κατά τη στιγμή της αποχώρησης του από το αεροδρόμιο και η χαρά του ήταν εμφανής.

Αναλυτικά όσα είπε: «Είμαι πανευτυχής που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Αύριο θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα, σας ευχαριστώ».

Το Σάββατο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών με τον Ολυμπιακό για να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει στη Φλαμένγκο 1.500.000 ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου.

Το 2022 ο Ραμόν αγωνίστηκε ως δανεικός Μπραγκαντίνιο και κατέγραψε 19 συμμετοχές, ενώ πρόσφατα αγωνίστηκε βασικός με τη Φλαμένγκο στο 1-0 επί της Άουνταξ για το πρωτάθλημα Καριόκα του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Συνολικά με τη φανέλα της ομάδας του Βίτορ Περέιρα ο Ραμόν έχει καταγράψει 33 συμμετοχές.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς