16.2 C
Athens

Ο Τσους Ματέο αποθέωσε (ξανά) τον Ολυμπιακό: «Μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης»

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης έβγαλε ξανά το καπέλο στον Ολυμπιακό, αποκαλώντας τον ως «μια εκ των κορυφαίων ομάδων στην Ευρωλίγκα» μετά το εφιαλτικό βράδυ που έζησε ο ίδιος και οι παίκτες του στο καμίνι του ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 73-60 στο ντέρμπι κορυφής απέναντι στη Ρεάλ και της έκλεψε το στέμμα μέσα από τα χέρια με μία σιδερένια άμυνα μέσα στη «λάβα» του κατάμεστου ΣΕΦ.

Οι Πειραιώτες πήραν ένα ακόμη μεγάλο ματς φέτος, ανέβηκαν ξανά στην κορυφή της Euroleague και πλέον αγωνίζονται με αέρα… 2013!

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης 73-60: Τα highlights από τη μεγάλη νίκη κορυφής

Τέτοιον αέρα και αυτοπεποίθηση, που ο προπονητής της Ρεάλ, Τσους Ματέο, αναγκάστηκε να τους αποθεώσει ξανά μετά το ματς (είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του την Πέμπτη) λέγοντας πως ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Euroleague και στην Ευρώπη γενικότερα και κέρδισε το ματς κυρίως λόγω της πολύ σκληρής του άμυνας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Παίξαμε απέναντι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολο να κερδίσουμε εδώ. Και στα σημαντικά σημεία του αγώνα ο Ολυμπιακός είχε παραπάνω ενέργεια από εμάς.

Δώσαμε το καλύτερο αλλά δεν παίξαμε έξυπνα και είχαμε ανοικτά και ελεύθερα σουτ, αλλά ήμασταν άστοχοι και ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερη άμυνα και πιο σκληρή. Ακόμα δύο κλειδιά του ματς ήταν το πολύ χαμηλό ποσοστό στο τρίποντο και να τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς