19.9 C
Athens

Μπάγερν: Υπέγραψε ως το 2025 κι ανακοινώθηκε ο Ζόμερ

Ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου είναι ο Γιαν Ζόμερ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το 2025 και ανακοινώθηκε από τους πρωταθλητές Γερμανίας.

Στη μεταγραφή του Γιαν Ζόμερ από την Γκλάντμπαχ προχώρησε η Μπάγερν Μονάχου. Η πρωταθλήτρια Γερμανίας βγήκε στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου για αναζήτηση τερματοφύλακα μετά τον τραυματισμό του Μάνουελ Νόιερ που θα χάσει όλη τη σεζόν και βρήκε τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του 34χρονου Ελβετού.


Ο Ζόμερ αφού στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε χαρούμενος για τη μεταγραφή αυτή, έπιασε αμέσως δουλειά κάνοντας την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα και μάλιστα θα βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με τη Λειψία.

Η συμφωνία ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Γκλάντμπαχ «έκλεισε» στα 8.000.000 ευρώ, ενώ μπήκε ειδική ρήτρα που προβλέπει πως αν οι Βαυαροί κατακτήσουν το Champions League θα πρέπει να καταβάλουν ακόμη 1.500.000.

Ο Ζόμερ κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα του, καθώς βρισκόταν στην Γκλάντμπαχ από το 2014 μέχρι και σήμερα και κατέγραψε συνολικά 335 συμμετοχές.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς