16.7 C
Athens

Σοκ στην Μπάγερν: Ο Νόιερ χάνει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω του… σκι!

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο γκολκίπερ της Μπάγερν Μονάχου έσπασε το πόδι του κάνοντας σκι, πέρασε την πόρτα του χειρουργείο υπό άκρα μυστικότητα και σήμερα (10/12) γνωστοποίησε ότι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν

Μακάρι να ήταν ένα κακόγουστο αστείο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό και ξαφνικό!

Ο Μάνουελ Νόιερ έσπασε το πόδι του κάνοντας σκι κι όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω Instagram θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν με την Μπάγερν για τον πιο απρόσμενο λόγο.

«Γεια σας παιδιά,

Τι να πω, το τέλος της χρονιάς θα μπορούσε να είχε πάει καλύτερα. Ενώ προσπαθούσα να καθαρίσω το κεφάλι μου, κάνοντας σκι, έσπασα το πόδι μου. Το χθεσινό χειρουργείο πήγε πολύ καλά. Ευχαριστώ πολύ την ιατρική ομάδα. Ωστόσο, με πονάει να ξέρω ότι η τρέχουσα σεζόν τελείωσε για μένα.

Να προσέχετε τον εαυτό σας

Ο δικός σας Μάνουελ», αναφέρει στο σχετικό του μήνυμα ο τερματοφύλακας των Βαυαρών που σόκαρε τους πάντες με αυτή την είδηση και κυρίως τους συμπαίκτες του που θα χάσουν την αξιοπιστία τους κάτω από τα δοκάρια, τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο.

Η επέμβαση του Νόιερ ήταν πετυχημένη, αλλά τα παιχνίδια με τη Γερμανία στο φιάσκο του Μουντιάλ του Κατάρ ήταν και τα τελευταία του για φέτος, καθώς θα παραμείνει στα «πιτς» για τουλάχιστον 5 μήνες!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manuel Neuer (@manuelneuer)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς