17.2 C
Athens

Αντσελότι: Είναι ασέβεια να λέτε πως ταπεινωθήκαμε, απλώς η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη

Ο Κάρλο Αντσελότι παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ, αλλά τόνισε πως είναι ασέβεια να σχολιάζεται πως η Ρεάλ Μαδρίτης ταπεινώθηκε.

Οι Μπλαουγκράνα ήταν ανώτεροι και επικρατώντας με 3-1 στο El Clasico κόντρα στη Ρεάλ πανηγύρισαν τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Ρεάλ – Μπαρτσελόνα 1-3: Οι Καταλανοί κατέκτησαν το 14ο Super Cup τους με ισοπεδωτική εμφάνιση (vid)

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της Βασίλισσας απάντησε φανερά εκνευρισμένος σε σχόλιο δημοσιογράφου που ανέφερε πως η ομάδα του ταπεινώθηκε από τη χθεσινή της αντίπαλο:

«Είναι ασέβεια να το λέτε αυτό. Καμία ταπείνωση, χάσαμε από την Μπαρτσελόνα, τους νικήσαμε στο πρωτάθλημα. Έπαιξαν καλύτερα και το άξιζαν, απλό.

Είναι αλήθεια ότι το μομέντουμ της ομάδας δεν είναι καλό. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Έχουμε την ποιότητα να γίνουμε ανταγωνιστικοί ξανά. Πονάμε πολύ. Συνήθως είμαστε εμείς που κερδίζουμε τους τελικούς. Αλλά είναι πολύ μακριά η σεζόν ακόμα και θα παλεύουμε μέχρι τέλους. Δεν υπάρχει στο μυαλό μου η λέξη ταπείνωση, είναι υπερβολική. Στο ποδόσφαιρο κάποιες φορές νικάς και κάποιες φορές σε νικάνε».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς