23.5 C
Athens

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Η διαιτησία στα Γιάννενα πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο χρόνια πίσω, πέμπτη φορά χρειάστηκε το VAR για να δοθεί πέναλτι»

Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται για τη διαιτησία γιατί ήθελε να του δοθεί το πέναλτι χωρίς τη μεσολάβηση του VAR...

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά τη νίκη των Πρασίνων με 0-1 στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ.

Η πράσινη ΠΑΕ κάνει λόγο για «πεντακάθαρη ανατροπή του Δημήτρη Κουρμπέλη» και υποστηρίζει πως: «Είναι η πέμπτη φορά που χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί το VAR για να καταλογιστεί πέναλτι υπέρ της ομάδας μας».

Σημειώνεται πως ο Παναθηναϊκός εξέδωσε την ανακοίνωση παρά το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για ακόμα μία φορά απόψε στα Ιωάννινα γίναμε μάρτυρες μιας διαιτησίας που πηγαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο χρόνια πίσω. Σε μία πεντακάθαρη ανατροπή του Δημήτρη Κουρμπέλη στις καθυστερήσεις, χρειάστηκε να κληθεί στο VAR ο διαιτητής για να καταλογίσει το προφανές.

Παράλληλα, στο 26ο λεπτό σε χέρι του αμυνόμενου εντός περιοχής του ΠΑΣ Γιάννινα, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας, ενώ στο 72ο λεπτό αρνήθηκε να δώσει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ, Μπαλάν για σκληρό μαρκάρισμα στον Σένκεφελντ.

Είναι η πέμπτη φορά που χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί το VAR για να καταλογιστεί πέναλτι υπέρ της ομάδας μας και να αποτραπεί η εις βάρος του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού αλλοίωση της βαθμολογίας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς