23.4 C
Athens

Στάικος: Η ισοπαλία θα έδειχνε την εικόνα του παιχνιδιού, αυτά τα ματς κρίνονται από μια φάση

Η ισοπαλία θα έδειχνε την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Θανάσης Στάικος μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε στο τέλος τον βαθμός της ισοπαλίας γνωρίζοντας την ήττα με 0-1 από τον Παναθηναϊκό.

ΠΑΣ – Παναθηναϊκός 0-1: Ανέλπιστη νίκη με πέναλτι-μποναμά στο 95′

Ο προπονητής της ομάδας των Ιωαννίνων τόνισε πως η ισοπαλία «θα… έδειχνε την εικόνα του παιχνιδιού», όμως όπως είπε αυτά τα ματς μπορούν να κριθούν από μια φάση.

Παράλληλα έμεινε ευχαριστημένος για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς: «Όταν δέχεσαι ένα γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού έχεις πάντα μία πικρία. Σίγουρα, ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος στο παιχνίδι, δημιούργησε και κάποιες ευκαιρίες, αλλά εμείς . Μπορώ να πω, πως αν το παιχνίδι έληγε ισόπαλο θα έδειχνε την εικόνα του παιχνιδιού. Όμως, αυτά συμβαίνουν σε τέτοιες αναμετρήσεις, μία φάση μπορεί να κρίνει το τελικό αποτέλεσμα».

Για το αν ματς πήγε όπως σχεδίασε: «Ήμασταν κοντά στο πλάνο που είχαμε θέσει, όμως θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερη κατοχή για να «παγώσουμε» το ρυθμό. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Παναθηναϊκός προερχόταν από άσχημα αποτελέσματα. Παρόλα αυτά τα παιδιά έμεινα πιστά στο πλάνο, παρά το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από το ματς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς