15.9 C
Athens

Γιοβάνοβιτς: Όλοι δυσκολεύονται κόντρα σε κλειστές άμυνες, δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και τον τρόπου που αγωνίστηκαν εμφανίστηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από τα Ιωάννινα χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σπόραρ στο 90+5 και ο προπονητής των Πρασίνων εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον τρόπο που προσέγγισαν το παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές του.

Παράλληλα μίλησε για τη δυσκολία της ομάδας του κόντρα σε κλειστές άμυνες, τονίζοντας πως όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς και αν είναι ικανοποιημένος: «Σίγουρα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που τα αποτελέσματά της δεν ήταν τυχαία. Ήταν καλά οργανωμένη άμυνα. Προσπαθήσαμε σε όλη τη διάρκεια να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα και την ίδια στιγμή να μη δεχθούμε αντεπιθέσεις που μπορεί να βγάλει ο ΠΑΣ. Δεν κινδυνέψαμε, με εξαίρεση το λάθος στην άμυνα μας. Δείξαμε υπομονή στο παιχνίδι και βρήκαμε τη λύση έστω και στο τέλος».

Για το αν δυσκολεύεται ο Παναθηναϊκός στις κλειστές άμυνες: «Όλοι δυσκολεύονται εναντίον της κλειστής άμυνας. Είχαμε κάποιες καλές φάσεις και κάποιες καλές προϋποθέσεις για να απειλήσουμε. Δεν βάλαμε το γκολ όταν μπορούσαμε να το κάνουμε. Όσο περνούσε ο χρόνος δυσκολευτήκαμε, αλλά δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παικτών».

Για τις αλλαγές που έκανε: «Είμαστε μια ομάδα που είναι αρκετό καιρό μαζί. Έχουμε τα συνεχόμενα ματς και όλοι οι παίκτες χρειάζονται. Είναι σημαντικό να ανταποκρίνονται όλοι, λόγω και της πίεσης που δεχόμαστε στο βαθμολογικό πίνακα».

Για τα στοιχεία που του άρεσαν από αυτό το ματς: «Μου άρεσε ο τρόπος που μπήκαμε στο ματς, αλλά και η μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος όταν ο ΠΑΣ ήταν πίσω με μεγάλο τρόπο παικτών, ψάξαμε τη λύση με ορθολογικό τρόπο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς