19.1 C
Athens

Μασούρας: Η τέταρτη συνεχόμενη νίκη δείχνει πως η αντεπίθεση έχει ξεκινήσει

Ο χρυσός σκόρερ του Ολυμπιακού Γιώργος Μασούρας τόνισε μετά το ματς με τον Άρη πως η τέταρτη συνεχόμενη νίκη δείχνει πως η αντεπίθεση έχει ξεκινήσει και αποθέωσε τον κόσμο της ομάδας για την παρουσία του στον Βόλο αλλά και σήμερα στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι Ερυθρόλευκοι έκαμψαν την αντίσταση του Άρη χάρη σε ένα τέρμα του Γιώργου Μασούρα και έφτασαν τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός – Άρης 1-0: Ο Μασούρας συνέχισε το σερί!

Ο άνθρωπος που χάρισε σήμερα τη νίκη στους πρωταθλητές Ελλάδας, μίλησε για την αντεπίθεση που έχει ξεκινήσει στον δρόμο προς τον τίτλο αλλά και τη συσπείρωση που υπάρχει σε ομάδα και κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μασούρα:

Για το γκολ του και τη νίκη: «Καμιά φορά έρχονται τα πράγματα έτσι που δεν το περιμένεις. Ευτυχήσαμε να σκοράρω στην πρώτη επαφή με την μπάλα. Συνεχίζουμε, πήραμε τους τρεις πόντους, βλέπουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Είναι τέταρτη συνεχόμενη νίκη. Δείχνει πως είναι μία αντεπίθεση που έχει ξεκινήσει σε όλα τα επίπεδα. Το νιώθει και ο κόσμος. Την προηγούμενη Κυριακή βρέθηκαν 15.000 στον Βόλο, σήμερα το γήπεδο γέμισε. Εμείς είμαστε ανά πάσα ώρα έτοιμη να βοηθήσουμε στο παιχνίδι όλοι. Με αυτή την συσπείρωση βλέπουμε τι μπορούμε να καταφέρουμε. Έρχονται και καλύτερα».

Για το γεγονός πως ο κόσμος του Ολυμπιακού πιστεύει για το πρωτάθλημα: «Αυτό έλειπε να μην πιστεύει ο κόσμος ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε κοντά στους συνδιεκδικητές».

Αν του είπε κάτι ο Μίτσελ ή οι συμπαίκτες του: «Όλα τα παιδιά που έτυχε να είμαστε στον πάγκο, χάρηκαν πολλοί όταν κατάλαβαν ότι θα μπω. Μου έδωσαν θετική ενέργεια και με βοήθησε στο γκολ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς