12 C
Athens

Λουτσέσκου: Αξίζαμε να κερδίσουμε, ο Τάισον ίσως είναι στον πάγκο με τον Παναθηναϊκό

Τη νίκη άξιζε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ σύμφωνα με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος στις δηλώσεις του στάθηκε και στη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

Ο Δικέφαλος αναδείχθηκε ισόπαλος με 0-0 κόντρα στον ΟΦΗ και ο Ρουμάνος τεχνικός στις δηλώσεις ανέφερε πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη και τόνισε πως πήρε αρκετές λάθος αποφάσεις γιατί ήταν υποχρέωση της να κερδίσει.

Παράλληλα μίλησε και για τη δύσκολη συνέχεια αλλά και για τον Τάισον, αποκαλύπτοντας πως είναι πιθανόν να βρίσκεται στην αποστολή στο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τους λόγους που ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε: «Είναι ξεκάθαρο πως είχαμε πολλές φάσεις και δεν σκοράραμε. Ο δεύτερος λόγος είναι πως είμαστε συγχυσμένοι έχοντας στο μυαλό μας την ανάγκη να κερδίσουμε. Πήραμε λάθος αποφάσεις, θα έπρεπε να αξιολογήσουμε καλύτερα κάποιες στιγμές του αγώνα. Κρατάμε την προσπάθεια που κάναμε μέχρι τέλους. Δημιουργήσαμε συνθήκες και με στεναχωρεί που δεν πήραμε μία νίκη που βάση απόδοσης την αξίζαμε».

Πρόσθεσε: «Έρχονται δύσκολα παιχνίδια, όπως δύσκολα παιχνίδια παίξαμε όλο αυτό το διάστημα. Θα πρέπει να κρατήσουμε την προσπάθειά μας να είναι οδηγός. Θα έρθει η στιγμή που θα επιβραβευτείς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να συνεχίσουμε».

Για τις απουσίες και τον Τάισον σχετικά με το πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί: «Ίσως είναι στον πάγκο στο επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο κύπελλο. Γιατί τους χρειαζόμαστε όλους».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς