16.6 C
Athens

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 0-0: Χοντρό κάζο κόντρα στους ψυχωμένους Κρητικούς!

Ο ΟΦΗ εξελίχθηκε σε δήμιο του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, αφού μετά την ισοπαλία του πρώτου γύρου οι Ηρακλειώτες πήραν βαθμό και στην Τούμπα, αγγίζοντας μάλιστα τη νίκη στις καθυστερήσεις με το δοκάρι του Λουίς Περέα

Ο ΠΑΟΚ μετρούσε μόλις μια ήττα και μια ισοπαλία στην Τούμπα και έδειχνε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο. Μέχρι όμως να εμφανιστεί ο ανεβασμένος και διαβασμένος ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί άντεξαν στη Θεσσαλονίκη και κράτησαν το μηδέν παθητικό για τρίτο σερί ματς (0-0) ενώ είχαν ευκαιρία ακόμα και για νίκη όταν στις καθυστερήσεις ο Περέα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι στην αντεπίθεση.

Οι Ασπρόμαυροι πλέον κινδυνεύουν να βρεθούν τέταρτοι αν ο Ολυμπιακός επικρατήσει του Άρη στο Καραϊσκάκη και παρά την υπεροχή τους απέναντι στους Κρητικούς δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλές και καθαρές ευκαιρίες.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή ήταν ένα σουτ του Ολιβέιρα στο δοκάρι, αλλά τίποτα περισσότερο έκτοτε στο πρώτο μέρος. Μάλιστα, ο Κοτάρσκι ήταν εκείνος που έκανε τη μεγάλη επέμβαση στο ημίχρονο όταν στο 32′ ο Ντίκο έφυγε σφαίρα στην αντεπίθεση, ντρίμπλαρε εντυπωσιακά τον Ίνγκασον και εκτέλεσε αλλά ο Κροάτης κίπερ κράτησε το μηδέν.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε με κάθε τρόπο να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων αλλά εκείνοι έδιωχναν κάθε σέντρα με κεφαλιές του Πασαλίδη και στην πραγματικότητα ο Μανδάς δεν χρειάστηκε να κάνει τις μεγάλες επεμβάσεις εξαιρουμένης της φάσης του πρώτου λεπτού των καθυστερήσεων όταν έδιωξε εντυπωσιακά την προσπάθεια του Ολιβέιρα.

Από το κόρνερ οι Κρητικοί βγήκαν στην κόντρα, ο Ντίκο άνοιξε δεξιά στον επερχόμενο Περέα που έπιασε το σουτ αλλά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μανδά.

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 0-0

Γήπεδο: Τούμπα

Διαιτητής: Καραντώνης

Κίτρινες: Ίνγκασον / Μεγιάδο, Βούρος, Νέιρα, Ντίκο

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (74′ Βιεϊρίνια), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες (65′ Μπράντον), Αουγκούστο, Σβαμπ (73′ Ντάντας), Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα.

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μανδάς, Βούρος, Διαμαντής (72′ Γιαννούλης), Πασαλίδης, Θοράρινσον, Ντιουσέ, Μεγιάδο (56′ Περέα), Λάρσον, Τοράλ (73′ Νέιρα), Μπαλογιάννης, Ντίκο (90+3′ Τσιλιανίδης).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς