21.6 C
Athens

Super League 2: Πήρε το ντέρμπι κορυφής η απόλυτη Κηφισιά, πέρασε από την Καρδίτσα ο Παναθηναϊκός Β’ (hls)

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν το ντέρμπι του Νότιου ομίλου της Super League 2 ανάμεσα σε Κηφισιά και Παναχαϊκή, με την ομάδα των Βορείων προαστίων να επικρατεί με 3-0 και να παραμένει στην κορυφή με 8 νίκες σε 8 αγώνες. Ο Παναθηναϊκός Β’ πανηγύρισε μεγάλη διπλό στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας, η οποία έχασε έδαφος μετά την ήττα της αυτή.

Η πρωτοπόρος Κηφισιά υποδέχθηκε τη δεύτερη στη βαθμολογία Παναχαϊκή, της οποίας κι επικράτησε με 3-0 χωρίς να βρει καμία αντίσταση. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σχεδόν σε όλο τον αγώνα, αν και η ομάδα της Πάτρας ήταν αυτή που απείλησε πρώτη με τον Μυτίδη να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 10′.

Ο Τετέι ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα στο 24ο λεπτό με ωραίο τσίμπημα της μπάλας. Το 2-0 έκανε ο ίδιος παίκτης στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης και ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη, με τον Κουιρουκίδη να βάζει το κερασάκι στην τούρτα δύο λεπτά αργότερα για το τελικό 3-0. Η ομάδα των Βορείων προαστίων έκανε το 8/8 και με 24 βαθμούς βρίσκεται τρεις πάνω από τη σημερινή της αντίπαλο, η οποία όμως έχει και τρία παιχνίδια παραπάνω.

 

Με γκολ των Φουρτάδο (19′) και Σαρδέλη (70′) ο Παναθηναϊκός Β’ πέρασε με 0-2 από την έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας κι επέστρεψε στις νίκες μετά από 5 παιχνίδια. Από την πλευρά της η Θεσσαλική ομάδα ήταν σκιά του εαυτού της σήμερα και έχασε έδαφος στη μάχη που δίνει για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς