22.6 C
Athens

ΑΕΚ Β’ – Ολυμπιακός Β’ 1-2: Φοβερή ανατροπή με show του Λιάτσου και διπλό στο Σεραφίδειο! (vid)

Τα δύο απίθανα γκολ του Λιάτσου υπέγραψαν την ερυθρόλευκη ανατροπή και την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη κόντρα στην τραγική διαιτησία του Γκορτσίλα που υπέδειξε πέναλτι υπέρ της Ένωσης σε μαρκάρισμα εκτός περιοχής

Με τον πιο επιβλητικό τρόπο ο Ολυμπιακός Β’ πανηγύρισε το πρώτο του φετινό διπλό στη Super League 2 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ Β’ (1-2). Παρά το… show του Γκορτσίλα με το πέναλτι που υπέδειξε υπέρ της Ένωσης, οι Ερυθρόλευκοι έδειξαν την ανωτερότητά τους και πανηγύρισαν το τρίποντο χάρη στα δύο φανταστικά γκολ του Λιάτσου που υπέγραψαν την ανατροπή από το πρώτο μέρος!

 

Δεν πέρασε καλά-καλά μία εβδομάδα από τότε που ο Ολυμπιακός Β’ αποχώρησε για δεύτερη φορά από αγώνα της SL2 για τα διαιτητικά αίσχη του Βάτσιου που απέβαλε παίκτη του Ολυμπιακού Β’ χωρίς λόγο κι αιτία και η «εξυγίανση» ανέλαβε ξανά δράση, αυτή τη φορά στο ντέρμπι των β’ ομάδων ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Ο διαιτητής Γκορτσίλας πήρε τη σκυτάλη από τον Βάτσιο και «είδε» -γιατί μόνος αυτός το είδε- πέναλτι σε παράβαση που έχει γίνει τουλάχιστον 1,5 μέτρο εκτός περιοχής και κάπως έτσι για άλλη μία εβδομάδα ο Ολυμπιακός Β’ είδε ένα σοβαρότατο διαιτητικό λάθος εις βάρος του να καταλήγει σε γκολ για την αντίπαλη ομάδα, με τον Ευθύμη Χριστόπουλο να νικά τον Παπαδούδη για το 1-0.

 

Βέβαια, για… κακή τύχη του Γκορτσίλα, μόλις 4′ αργότερα ο Ολυμπιακός Β’ βρήκε γκολ ισοφάρισης με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Λιάτσου.

 

Οι Ερυθρόλευκοι πήραν τα ηνία του αγώνα και είχαν τον απόλυτο έλεγχό του, πιέζοντας στα καρέ της ΑΕΚ Β’ και κερδίζοντας διαδοχικά κόρνερ που εκτελούσαν αρκετά έξυπνα.

Σε ένα εξ αυτών στο 26′, ο Κωστή κουβάλησε την μπάλα από τα αριστερά – και του έγινε φάουλ – με τον Λιάτσο να γίνεται κάτοχος και να πιάνει με τη μία ένα ασύλληπτο σουτ για να στείλει για δεύτερη φορά συστημένη την μπάλα στα δίχτυα του Χατζηεμμανουήλ!

 

Το δεύτερο ημίχρονο είχε αρκετή ένταση λόγω μονομαχιών στη μεσαία γραμμή, ενώ οι καλές στιγμές ήταν ελάχιστες.

Η εστία του Παπαδούδη δεν απειλήθηκε καθόλου, με την ΑΕΚ Β’ να προσπαθεί μόνο με τον Ζίνι που είχε αρκετά άστοχες τελικές και το 1-2 παρέμεινε άνετα ως το τέλος για τους Ερυθρόλευκους.

AEK Β’ (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Κατσίκας, Ντάικο, Παρράς, Γερολέμου, Ρουκουνάκης (87′ Γιώργος Σταμούλης), Ευθύμης Χριστόπουλος, Αποστόλης Χριστόπουλος (61′ Σπυριδάκης), Γκολφίνος (61′ Σκόνδρας), Ζίνι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ (Οκκάς): Παπαδούδης, Λιάτσος (84′ Κουτσίδης), Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Μαρούδης, Μαρίνος (84′ Κεραμίδας), Κατσουλίδης (70′ Νίκολιτς), Κωστή, Χρυσόπουλος, Βλαχομήτρος, Καράκουτης (70′ Αλγκασίμ Μπα)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς