15.7 C
Athens

ΑΕΚ Β’ – Ολυμπιακός Β’: Πέναλτι – εφεύρεση του Γκορτσίλα σε μαρκάρισμα εκτός περιοχής! (vid)

Τελικά δεν τα έχουμε δει όλα (ακόμη) στο πρωτάθλημα της Super League 2: Νέα διαιτητική σφαγή του Ολυμπιακού Β', με τον Γκορτσίλα να «βλέπει» πέναλτι σε παράβαση που έγινε τουλάχιστον 1 μέτρο εκτός περιοχής!

Τελικά, στη φετινή Super League 2 δεν τα έχουμε δει όλα (ακόμη)…

Δεν πέρασε καλά-καλά μία εβδομάδα από τότε που ο Ολυμπιακός Β’ αποχώρησε για δεύτερη φορά από αγώνα της SL2 για τα διαιτητικά αίσχη του Βάτσιου που απέβαλε παίκτη του Ολυμπιακού χωρίς λόγο κι αιτία και η «εξυγίανση» ανέλαβε ξανά δράση, αυτή τη φορά στο ντέρμπι των β’ ομάδων ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Ο διαιτητής Γκορτσίλας πήρε τη σκυτάλη από τον Βάτσιο και «είδε» -γιατί μόνος αυτός το είδε- πέναλτι σε παράβαση που έχει γίνει τουλάχιστον 1,5 μέτρο εκτός περιοχής και κάπως έτσι για άλλη μία εβδομάδα ο Ολυμπιακός Β’ είδε ένα σοβαρότατο διαιτητικό λάθος εις βάρος του να καταλήγει σε γκολ για την αντίπαλη ομάδα, με τον Χριστόπουλο να νικά τον Παπαδούδη για το 1-0.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΑΣΗ

Βέβαια, για κακή τύχη του Γκορτσίλα, μόλις 4′ αργότερα ο Ολυμπιακός βρήκε γκολ ισοφάρισης με ωραία εκτέλεση φάουλ του Λιάτσου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς